Партията на Евгения Банева я отряза! Лидерът изригна: Тези хора са мошеници, които разпарчетосват предприятия и разплакват цели семейства. Мястото им е там, където са …


Гневно писмо раазпрати лидерът на партия „Българско национално обединение“ Георги Георгиев – Готи, с което оттегля подкрепата си за издигнатата от него кандидатка за евродепутат и подсъдима за участие в организирана престъпна група Евгения Банева, пише ПИК.

Той разкрива, че не е виждал жената на олигарха нито веднъж по време на цялата кампания  и че целта на издигането ѝ е да бъде извън ареста, за да подписва документи и да оперира с банкови сметки, незнайно от къде.

Георгиев изказва и опасенията си, че е възможно кандидатиране на Банева за евродепута да бъде ползвано срещу държавата за дискредитиране на следствие, съд и спецпрокуратура. И призовава избирателите да не гласуват за нея.

Ето и пълният текст на писмото му до медиите:

„Семейство Баневи май наистина се оказаха комбинатори и измамници. От „Българско национално обединение “ издигнахме кандидатура на Евгения Банева, като си мислехме, че наистина е неоправдана, набедена и показва натиска на държавните институции. Оказа се обаче, че просто са си свършили работата и мястото на тези хора е там, където са в момента!

Издигнахме Банева за евродепутат, като водач на нашата листа, което отчитаме като най-голямата грешка, направена от нас. Още от самото начало ме предупреждават, че тези хора са мошеници, които разпарчетосват предприятия и разплакват цели семейства, като не плащат на работниците си. Явно не исках да повярвам! Затова отчитам грешката като моя!

Имах голямо желание БНО да има огромна и мащабна кампания за тези избори, с водач на листа, който е смятан за неоправдан, но сега разбирам, че прокуратурата си е свършила работата. Усетиха моята неопитност и младост и с прословутия маниер на семейство Баневи, ни врътнаха и провалиха евровота за БНО…. продължението тук.

Коментари