ПАЛАТКОВ ЛАГЕР НА ЯЗОВИР „СОПОТ“ КРАЙ СЕЛО ГОЛЯМА ЖЕЛЯЗНА


 Община Троян, Общински педагогически център и Сдружение Клуб по воден туризъм „Осмос” и тази година за пореден път организираха традиционния палатков лагер и състезания по риболов за децата на Община Троян от 5 до 7 юли.

На  5 юли  преди обяд  групата пристигна с автобус в близост до язовира и  започна усилена организация за изграждане на палатковия лагер. Мястото за бивака беше предварително обезпаразитено и подготвено от организаторите.

Домакините на клуба приветстваха участниците в лагера и техните ръководители, като през целия период показаха   сериозна организация, правилен подход и поведение към децата, за което им благодари.

В продължение на три дни децата усвояваха различни туристически сръчности и се забавляваха с водни атракциони. Беше проведен специален курс по лодководене от инструкторите при водния клуб.

Храненето на децата беше организирано от ресторант „Райски кът“, намиращ се в същата местност. С много емоции и настроение вечерта преди тръгване децата подготвиха  лагерен огън, танци и песни огласяха до късно местността.

Екипът на ОПЦ благодари  на всички, които дадоха своя принос и съдействаха за успешната организация на палатков лагер на язовир „Сопот” 2016г. Това са: Община Троян и домакините от Клуб по воден туризъм „Осмос”.   Благодарим Ви!

 

Директор ОПЦ:

Ценка Петрова

 

 

Коментари