Още 57 измамени елпромци от Банев ще си получат парите


Става горещо! С парите на Младен Мондешки, ще платят заплатите на още 57 измамени от Банев работници. Чудесaта продължават! Едното Чудо стана по Коледа, сега по Петровден, а това обичайно е най-горещият ден в годината!

Днес синдикът на Елма  ни помоли за съдействие, тъй като все още има  работници и служители, които не са си получили заплатите, дължани от 3, 4 и 5 години работа при Банев.
Същите лица не са си потърсили парите, които им се дължат и синдиктът Росен Милошев, предостави телефона на офиса му с молба да се помогне за установяване на контакт с ужилените от Банев хора, за да им преведе изработените  парите.

Имената на 57-те работника ще получим до дни, заяви синдикът на Елма.

Телефон на синдика Росен Милошев и на секретариата му: 0885/719704 от 10:00 ч.  до 18:00 ч.

ДА СИ ПРИПОМНИМ!
На Банев му бяха подарени над 130 предприятия в България, които успя да съсипи до едно и остави над 1 000 000 души на улицата, с неплатени заплати!
Припомняме Ви още, че Банев заяви, че по-скоро работниците на ЕЛМА-АД/н/ му дължат пари, а не той на тях. Това беше поредната проява на безкрупулност, с която е известна скандалната фамилия Баневи. За ужас на Баневи, Монедешки възроди ЕЛМА и в Троян продължават да се произвеждат електромотори. Така традицията продължава и ще продължи. 
Коментари