Охранителна фирма ДЕЛТА ГАРД влиза в битката с COVID-19


Мнозина го наричат „невидимия враг„ други – Корона Вирус, а всъщност COVID -19 е вирусът, който накара правителствата на засегнатите държави да приложат безпрецедентни мерки с оглед нарастващата пандемия. Българското правителство веднага предприе пропорционални мерки, въвеждайки извънредно положение и по този начин показа висока отговорност към гражданите. За съжаление, не всички хора са в положение да издържат дълго на въведените извънредни мерки.

Репортерите на Бунт не спират да се интересуват от фирмите и лицата, които тихо и неизбирателно помагат с всички налични средства. Такъв е случаят с една от водещите охранителни фирми в бранша – ДЕЛТА ГАРД. Свързахме се с управителя на дружеството г-н Антон Великов за повече информация и ето какво той ни сподели:

„Приемаме го като наша национална кауза, в която всеки българин трябва да бъде съпричастен. Възползваме се от нашата изградена структура по места, за да помагаме на хора, изпаднали в невъзможност да се справят сами, както по селата, така и в градовете. Ще увеличим патрулите по уязвимите райони, за да предпазим населението и клиентите ни от набези и злоумишлени действия, като в същото време ще бъдем в помощ на МВР и всички, които денонощно работят и са на прага на силите си. Също всяка седмица ще даряваме средства на болниците, които са на първа линия в битката с коварния вирус, и на нуждаещи се хора по домовете. Надяваме се хората да осъзнаят, че изолацията е само физическа, но не и морална. Имаме ясен и всеобщ враг, който с общи усилия и без паника ще победим”

Източник: bunt.bg

Коментари