Официално откриха боксова зала „Локомотив“ – Дряново


Днес в Дряново бе открита единствената и най-нова зала за бокс, намираща се точно на центъра на града.

Идеята за залата е на Николай Минчев от ДЕЛТА ГАРД и на читалище „Развитие“. Откриването на залата премина с водосвет и скромен коктейл за всички присъстващи. Официален гост на събитието бе кметът на Община Дряново Трифон Панчев.

Николай Минчев благодари специално на всички, които са помогнали за това тази зала да я има. Специални благодарности отправи към президента на боксов клуб „Локомотив“ – Горна Оряховица Атанас Начев, както и на колегите му от ДЕЛТА ГАРД Марин Русев и Димитър Спасов, които изцяло са спомогнали за обордуване на залата.

Треньор на боксов клуб „Локомотив“ – Дряново ще бъде един от имените български боксьори Христо Фурнигов, многократен републикански шампион, европейски шампион и участник в олимпиада. В края на речта си Николай Минчев пожела скоро от този клуб в Дряново да излязат момчета, които ще прославят не само града, но и цяла България.

Кметът на Дряново Трифон Панчев пожела на клуба много спортни успехи и да не забравят, че винаги в лицето на Община Дряново имат свой приятел и могат да разчитат на помощ.

Боксов клуб „Локомотив“ – Дряново ще работи всеки понеделник, сряда и петък. Като за деца до 14 години ще бъде напълно безплатно. Всеки, който иска да се запише да тренира бокс, може да го направи на телефон: 0882125420

Коментари