ОТ УПОР! Опитите на Бети Панова, позната като „Черния лебед“ или „Бялата гъска“, да осъди медиите на Д. П. се провалиха!!!


Това бе очакван обрат и изход от делото водено от скандалната издателка на пасквила наречен Икономически Новини за България на немски език – „Виртшафтсблат Булгарише“.  Разбрахме, че Бети Панова твърдяла в зала, че била отхвърлена от обществото и дипломатическите среди, нещо което оборва в статията си посветена на г-н Младен Мондешки от тази година, където щедро раздава квалификации по опорните точки на скандалния приватизатор и доносник на ДС, мутрата Борис Бояджиев придобил известност покрай обира на Алфабанк с 21 милиона лева.

Бояджиев заграби активи по линия на масовата приватизация за близо 1 млрд лева.  Елпром Харманли е сред тях, придобит по един спорен и много съмнителен начин, нещо повече същият Бояджиев е виновен за погрома на Елма-АД, по конкурентни причини.
Лозан Панов и Бети Панова са адвокатите на Борис Бояджиев, редом с другия му официален адвокат Радан Кънев. Да не забравяме кой е съдружник в приватизационния фонд на Борис Бояджиев, самият ген. Любен Гоцев, това изчерпва темата за криминалната приватизация и мутренските подходи, станали банални за цяла България в годините на прехода, към които принадлежи и Борис Бояджиев, разпознаван като мутра, приватизатор и схемаджия, вечната жертва като Николай Банев.
Коментари