Откриха офис на „Има такъв народ“ в Ловеч


На 17.02.2021г. от 16:00ч. в град Ловеч официално бе открит пореден за страната офис на ПП „Има такъв народ“.

Времето беше слънчево за сезона, което допълнително повдигаше духа и настроението на присъстващите около 50 човека. Някои от симпатизантите още същия ден подадоха заявления – както за членове, така и за застъпници на предстоящите избори.

На откриването присъстваха координаторите от областта – Галина Генова (Тетевен), Борислав Минков (Троян), Борислав Борисов (Луковит), Димитър Кокошаров (Априлци) и Владимир Гаврилов (Ябланица).

Официални гости в Ловеч, както при повечето предишни откривания из страната, бяха членовете на Изпълнителния съвет на ПП „ИТН“ – главният секретар Виктория Василева и зам.-председателят Тошко Йорданов.

Празничното събитие започна с водосвет, който отслужи отец Викентий от храма „Света Неделя“ в Ловеч.

Домакинът Цветелина Георгиева (координатор на Област Ловеч) поздрави всички присъстващи съмишленици и симпатизанти. „Благодаря ви, че сте тук за откриването на първия офис в област Ловеч.“ Тя изрази надеждата си – скоро и в други градове от региона да отворят врати офис-приемни на ПП „ИТН“, които да бъдат в услуга и удобство на заинтересованите.

След приветствията присъстващите бяха поканени от домакина на кетъринг-коктейл, където темите за проблемите в държавата и възможните им решения, продължиха да се разискват в неформални разговори.

Офисът в Ловеч ще приема заинтригуваните граждани в делничните дни. Там те ще могат да получат адекватна информация относно задаващите се избори, застъпничеството за извънпарламентарните партии, както и за всичко друго свързано с целите на ПП „ИТН“.

Приемната е с лесно местоположение, намира се в кв.“Вароша“, а точният адрес е пл. „Тодор Кирков“ №14.

Коментари