ОГНЕН АД! Борис Бояджиев наднича зад палежа на кантората на синдика Росен Милошев


Вратата на кантората на синдика и адвокат Росен Милошев в центъра на София е била запалена преди две седмици. Неизвестен извършител е запалил гума до входа на офиса на Милошев, а огънят е обхванал и вратата на офиса му. Кантората се намира до кръстовището на улиците „Княз Борис I“ и „Денкоглу“ в столицата.
Росен Милошев обаче имаше „честта“ да се сблъска с ченгето от ДС и приватизатор придобил скандална известност Борис Бояджиев. Лице свързвано с тъмната страна на прехода от 90-те години, както и мутренската му принадлежност. Бояджиев на 30 години става милиардер. Как така момче от Асеновград, доносник на Държавна сигурност става толкова богат. От търговския регистър откриваме, че сега той е собственик на множество предприятия, за милиард лева. Кой му ги дава и как му се дават е големият въпрос. Отговорът е в съдружниците. Генерал Любен Гоцев му е съдружник във фонда за масова приватизация „Св.Никола“. Чрез този фонд се заграбват активи за милиард лева срещу голи обещания и така фабриката за илюзии облечена в името на светец проработва. От къде взима първите си пари обаче. От църквата. Излъгва, че ще прави добро за миряните и църквата му се вързва. Така грабва няколко милиона и църквата става съпричастна във фонда „Св. Никола“. За 1 година всичко лъсва и избухва скандалът на века, а църквата се оттегля. Дали е платено, никой не знае. Фондът е прекръстен в Индустриална Холдингова Компания и името на светеца е изиграло ролята си да подведе клетите и наивни хорица, който дават боновете си на скандалния грабител Борис Бояджиев. Така чрез множество неразкрити престъпления като започнем с измамата на българската църква, преминем през измамата на българския народ, чрез пирамидата наречена на името на светеца „Св. Никола“ и продължим с обира на века на Алфабанк от 21 млн. лева чрез брата на жена му Петко Митевски.
Борис Бояджиеве  човекът, който стои зад фалита на Елма-АД, а синдик там до преди месец беше Росен Милошев. През последните месеци Бояджиев многократно е отправял заплахи по адрес на Росен Милошев, тъй като това е основната цел в живота на грабливия приватизатор, да унищожи Елпром Троян, която не успяла, въпреки стройната му и последователна организация. Скандалният приватизатор Борис Бояджиев е вечната жертва, по подобие на Баневи.

Как може приватизаторите да са жертва като са обрали с милиарди България и българския народ?

Задайте си само този въпрос. Оставаме ви още един въпрос за размисъл – Колко пари са разпределили на акционерите на фондовете за масова приватизация Банев и Бояджиев !? Отговора е нула. И двата фонда преминаха през фиктивен фалит и те си ги придобиха за стотинки. Като Борис Бояджиев врътна схемата с фиктивния фалит на фонда през 2011 г., когато бе обира на Алфабанк с 21 млн. лв. Тогава пусна и схемата за фалита на Елма. Тези приватизатори Банев и Бояджиев, това го умеят най-добре и кой ги пази, народа гладува, мизерства, а те на гърба на него – милиардери и никой не им търси сметка! Напротив, те са жертви и репресирани с активи за милиарди, но от измамата на всички нас, на българския народ.
Коментари