Общински съвет на БСП гр. Троян издигна кандидатурата на Донка Михайлова за втори мандат


На пресконференция, състояла се на 26.07.2015 г., Общински съвет на БСП гр. Троян обяви официално номинацията за кмет на Община Троян. Общинският съвет на партията на своя конференция прие отчета на Кмета г-жа Михайлова, изрази положителна оценка за работата й и издигна кандидатурата й за втори мандат.

„Тръгвам към тези избори със самочувствието на човек, работил честно, всеотдайно и компетентно за каузата Троян, с отговорността на управленец, който съзнава колко нерешени проблеми остават за следващия мандат и с мечтата Троянска община да се развива с бързи и стабилни темпове“, сподели Донка Михайлова.преско

Мандадът на Михайлова бе белязан с поети предизвикателства като изпълнението на проекта за втори етап на водния цикъл на гр. Троян и с разрешаването на проблеми, стояли на дневен ред през последните години, като връщането на банята и басейна в с. Шипково, възстановяване Митницата в града, ограничаване финансовите корекции, налагани на Общината.

Общински съвет на БСП представи и своите кандидатури за кметове на някои от населените места на общината – Галя Керезова – Дебнево, Марин Петков – Врабево, Донка Банковска – Бели Осъм, Иван Христов – Голяма Желязна, Минко Станчевски – Шипково, Теменужка Зунева – Балканец, Тошка Пенчева – Гумощник, Дилян Дамянов – Дълбок дол, Красимира Радковска – Старо село и Димитрина Станчевска – Терзийско.

Кандидатът за кмет на Община Троян на „Местни избори 2015 г.“, г-жа Михайлова очерта основните предизвикателства и приоритети за работата през следващия мандат.

Коментари