Община Троян на върха в националния конкурс на „Фондация за прозрачни регламенти“


Както съобщихме по-рано, Община Троян за поредна година се включи в годишния национален конкурс на „Фондация за прозрачни регламенти“. Организаторите на конкурса съобщиха, че Община Троян е класирана на първо място в годишния конкурс на „Фондация за прозрачни регламенти“ за прозрачност и партньорство в дейността на областните и общинските администрации за 2015 г. в категория „Най-добра практика за партньорство между общинска администрация и структури на гражданското общество за реализиране на прозрачност в действията на администрацията” – с практиката „Комплексно административно обслужване в община Троян и изграждане на VPN връзка“ и на трето място в категория „Най-прозрачна общинска администрация“.

След двете 3-ти места в категорията „Най-добра практика за партньорство“ (за 2013 г. и 2014 г.), Община Троян отново е на върха, както през 2012 г. А в категорията „Най-прозрачна общинска администрация“ се изкачи от 7-мо място за 2012 г., през две 4-ти места за 2013 г. и 2014 г. до 3-то място за 2015 г.

Организаторите на конкурса поднесоха своите поздравления за упорития труд и възходящите резултати на екипа на общината. Връчването на наградите ще бъде на тържествена церемония на 7 юли 2016 г. в гр. София, като Община Троян ще получи статуетката от миналогодишния носител на приза – Община Русе.

Коментари