ОБНОВЕНА! Стотици измамени от Бояджиев решиха да говорят, искат си парите и имотите обратно … Вижте видео трейлъра!


Жертвите на Бояджиев и Банев питат как те ядат със златни лъжици, а ние ще гладуваме?

Стотици, хиляди готови на бунт срещу Борис Бояджиев и Банев. Искат си откраднатите бонови книжки и парите обратно и питат как така Банев и Бояджиев ядат със златни лъжици и учат децата си в чужбина, докато ние акционерите във фондовете за масова приватизация стоим гладни и на квартира?! Къде е прокуратурата или те продължават да плащат там?!

Прокурор в Софийска Градска Прокуратура, който е от Реформаторския Блок цели 14 години не повдигнал обвинение срещу крадците на акции по пр.пр. 7271/2000г. по описа на СГП, защото Бояджиев има за адвокат Радан Кънев, адвокат Хаджигенов и естествено да не пропускаме Калоян Янков (от управлението на Да(й) България), чийто брат пък получил всички крадени бонови книжки на ПФ „Св.Никола“, за което ще говорим по-нататък.

Борис Бояджиев бил изп. директор на фонда ПФ „Св.Никола“ и не, само че не дал показания, ами дори не уведомил акционерите за колосалните грабежи ?! Само тук изброихме поне няколко престъпления за ПРЕСТЪПНА ГРУПА начело с Борис Бояджиев, Тодор Бояджиев, Калоян Янков и т.н., за която престъпленията не са погасени по давност!? Къде е прокуратурата, срещу която протестира Борис Бояджиев, Тодор Бояджиев и Радан Кънев на митинг пред Съдебната палата?! Явно тази прокуратура е проблем за олигархията, която безнаказано грабеше близо 20 години от народа!?

В поредица от 77 епизода ще ви покажем как бе извършен обира от Борис Бояджиев, Тодор Бояджиев и близките им, обира на народа и на народните блага, от една мутра от 90-те години на миналия век, доносник на ДС на БКП и ортак на Ген. Любен Гоцев. Няма да спрем да Ви информираме, въпреки заплахите отправяни срещу нас.

Коментари