ОБНОВЕНА! Полиция издирва под дърво и камък шуреят на Борис Бояджиев бившия касиер на Алфабанк Петко Митевски


„Пълна лъжа, няма дори една истина!“ – заяви Борис Бояджиев в разговор тази вечер, потърсен да коментира горещата тема на деня – на века! Според Борис Бояджиев всичко, което се пише е една лъжа:

  • Петко Митевски не е обявен за общодържавно издирване;
  • Теменужка Бояджиева не е сестра на Петко Митевски;
  • Теменужка Бояджиева не е жена на Борис Бояджиев;
  • Петко Митевски не е откраднал 21 млн. лв. от „Алфабанк“, както съда и прокурорите са приели и не на последно място и адвокат Ина Лулчева.

Тонът, който Борис Бояджиев използваше по време на разговора, не е мястото да коментирам тук, но по-скоро го приех като заплашителен и назидателен. Надяваме се компетентните органи да си свършат работата!

Бившият главен касиер на Алфабанк България Петко Митевски от Троян, който бе осъден през месец май на 15 години затвор, както и да върне откраднатите от банката пари в размер 21,5 млн. лв., е обявен а общодържавно издирване на 19 юли, потвърдиха от МВР.

Преди два месеца Петко Митевски получи 15 г. затвор на първа инстанция, но тогава остана на свобода. Прокуратурата протестира решението пред Софийски апелативен съд, който реши, че мястото на бившия касиер е в ареста.  Полицаи отишли да го задържат, но не открили Митевски в дома му. Вече 12 дни, след обявяването на решението на САС няма и следа от бившия банкер.

Къде се укрива Петко Митевски?

 Скандалният бизнесмен Борис Бояджиев, свързан с „Елпром  Харманли“ и „Балканска звезда“ – Троян, е работодател на обирджията на века, задигнал от „Алфабанк“ 21 млн. лв.

Сестрата на Петко Митевски е Теменужка Бояджиева и е съпруга на Борис Бояджиев, който най-вероятно е замесен в прането на откраднатите от „Алфабанк“ 21 млн. лв., за което TroyanPress вече писа.

По данни на запознати Петко Митевски се укрива в имотите на Борис Бояджиев, най-вероятно в Пловдив.

Дали Петко Митевски работи реално или само по документи за фирми, близки до скандалния бизнесмен Борис Бояджиев, е въпрос на интерпретация, защото според запознати, Митевски така контролирал паричните потоци, които преминават през много фирми на Борис Бояджиев. Предстои да разберем за скандала, който назрява.

 

 

 

Коментари