ОБНОВЕНА! Николай Тодоров се осра и подмириса в цял Троян


Николай Тодоров започна да блокирва във Фейсбук хората, които го критикуват. Това ли ще прави и като кмет на община Троян?

Николай Тодоров търси обществен дебат за бъдещето на Троян, а за настоящето НЕ му пука!

Вместо да прекрати нарушението и да се извини публично като каже, че е сбъркал, че е виновен и т.н., Тодоров изпадна в паника и съвсем се оплете! Така кандидаткметът на Троян показа на какво ниво е като бизнесмен, а като политик си го знаем.  Сега приканваме г-н Николай Тодоров да отговори как ще се справи с осиранета на река Бели Осъм в Троян, обстоятелство констатирано от компетентните органи! Чакаме отговор днес, чакаме решение на проблема днес, очакваме незабавно преустановяване на нарушението, което превръща реката в помийна яма!

Toва е постът, който се появи минути след шокиращите разкрития на Troyanpress показва безсилия и страх от истината. Уверете се сами! Не виждаме решение на въпроса…

Какъв човек трябва да сте г-н Тодоров, за да правите това! Чакаме отговори и действия! Ние призоваваме да спасим Троян от хора, които едно говорят, а друго вършат. А понеже кандидат- кметът Николай Тодоров е фен на афоризмите, то може би трябва да му се каже, че не е нужно да гледа древните философи, а му е достатъчна народната мъдрост: “ По делата ще ги познаете“, а не по думите г-н Тодоров!

Ето кой кандидат за кметското място на гр.Троян се издъни още на старта на изборната надпревара, това е самият Николай Тодоров

Нашенецът Николай Тодоров е с нов политически проект „Глас Народен“, който търси обществена подкрепа и твърди, че има за цел всички добродетели на света и се е самоопределил като стожер на новия морал и зачитането на закона. Човек, който обаче говори за това колко е честен обикновенно нещо не е наред. Така е и тук. Но какво може да направи един такъв кандидат кмет за нашия Троян, ако самият той не спазва законите  и няма моралния стандарт, за да си признае грешките?!  Вижте и се уверете сами в това как се грижи той, кандидат-кметът на Троян Николай Тодоров за Троян и за съгражданите си от първо лице!

Николай Тодоров е ангажиран човек, от лятото е впрегнал сили да създава политически проект „Глас Народен“, който да се яви като алтернатива на политическите партии, но междувременно е и безнесмен. Дали защото е бил увлечен от политическите си амбиции или просто ей така, това оставаме на Вас да прецените.

Ето и фактите.

Всички в Троян знаем кой е г-н Николай Тодоров и познаваме неговата дейност като общественик и бизнесмен.  Сега обаче ще поговорим за клуб  „Ривърсайд“, който е с адрес площад „Възраждане“ №1 в гр.Троян и е собственост на Николай Тодоров. Та същият този клуб през това лято бил за пореден път посетен от служители на ВиК „Стенето“, които констатирали и предписали на 08.07.2019 г., че следва:

Ето и извадка от предписанието:
„Канализационната тръба идваща от Клуб „Ривърсайд“ да се затапи, за да се преустанови заустването на битови и фекални отпадъци в реката“ . 

  • Тръбата отвеждаща мръсната вода/ фекалиите към река Осъм
  • Тръбата отвеждаща мръсната вода/ фекалиите към река Осъм

Какво следва да значи това? Всички фекалии от тоалетните, мивки и т.н. на Клуб „Ривъсайт“ вместо да попадат в канализацията на града, където им е мястото, то те се изливат директно по тръбата /виж снимките по-горе/ и се отвеждат в река Бели Осъм, в която може да видите и деца през лятото да се къпят, а други от нас могат и да ловят риба, а кандидатът за Кмет на Троян г-н Николай Тодоров просто излива фекалиите си там?!

Това е кандидат Кметът Николай Тодоров, а дали това е „Гласът на народа“? Опази ни Боже от „Народната любов и фекалиите на г-н Николай Тодоров“!!! Дали Троян заслужава това, оставяме на вас да прецените…

Коментари