ОБНОВЕНА! ДПС – Ловеч представи кандидатите си за кметове и общински съветници (ВИДЕО)


МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019, ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Кампанията за предстоящите местни избори на Движението за права и свободи в Ловеч започна с пресконференция

Движението за права и свободи стартира активната си предизборна кампания в Ловеч с пресконференция, която се проведе по-рано днес. На нея присъства народният представител на ДПС от Ловеч – Джейхан Ибрямов, кандидатът за кмет на Община Ловеч, издигнат от ДПС – Сурай Велиева, както и редица кандидати за кметове и общински съветници от цялата област.

„Благодаря на всички, които днес са тук с нас, за да дадем старт на предизборната си кампания в Ловешка област”, заяви в началото на изказването си народният представител на ДПС от Ловеч Джейхан Ибрямов и се обърна към всички предизборни щабове с апел за „чиста и открита кампания с истински политически послания и програми, без негативизъм, компромати и интриги – Ловеч има нужда от честност и идеи, от експертност и правилно планиране на процесите”, добави още Ибрямов. Той беше категоричен, че „в дните до 27 октомври предизборният щаб на ДПС ще докаже, че “ВЛАСТТА Е ЗА ХОРАТА!”

Джейхан Ибрямов коментира и листата на ДПС в Ловеч: “Нашите кандидати тръгват в тази предизборна кампания с неоценим експертен опит, с политическа мъдрост и с идеологията за градеж на по-добро бъдеще. А то е невъзможно без стабилност и политическа зрялост, каквато през годините сме доказали, че притежаваме”. По думите му „ДПС застава в тази кампания зад своите кандидати с ясната идея, че тези хора са носителите на промяната за града. И с желанието да внесем баланс в политическия живот по места”.

Кандидатът за кмет на Ловеч Сурай Велиева беше категорична, че е от хората на действието и като такъв носи редица отговорности. „Имам отговорност към Ловеч, защото това е родният ми град. С екипа ми доказахме, че заедно можем да носим тази отговорност с чест и достойнство“, категорична бе тя и подчерта, че Ловеч има много природни и туристически дадености, от които бъдещите управници на града трябва да имат смелостта се възползват и развиват към по-добро.  „Смисълът на един град не са само сградите – ние имаме амбицията, визията, смелостта и хората – ангажирани, отговорни и креативни, за да развиваме града си с подкрепата на ДПС“, добави Сурай Велиева. „ВЛАСТТА Е ЗА ХОРАТА, а работата е за политиците! Това е нашият път!”, категорична беше Велиева. #55ДПС

Своите визии за управление в рамките на пресконференцята представиха и кандидатите за кметове на Община Летница и Община Луковит. Валентин Иванов – кандидат за кмет на Община Летница, заяви, че на базата на 20-годишния си опит в управлението на общината, може смело да каже, че има нужда от промяна. „Видя се, че има нужда от промяна – хората я изискват, а ние, като политическа партия, им казваме ДА – ние сме хората, които ще ви дадат власт!“, категоричен бе той.

Основните точки, които са приоритет за кандидата за кмет на Община Луковит – Петър Гаджев, са свързани с намаляването на безработицата и повишаване на спокойствието в общината. „За нас най-важно е редът и моралът да бъдат на ниво, за да живеят хората спокойно“, заяви Гаджев.

В края на пресконференцията всички си пожелаха успех. „Да покажем, че през годините ръстът, който показва ДПС е заслужен и да бъде по същия начин и на тези местни избори“, призова Джейхан Ибрямов.

Повече за кандидатите на Движението за права и свободи в Област Ловеч:

СУРАЙ МУСТАФА ВЕЛИЕВА – кандидат за кмет на Ловеч. Областен председател на ДПС – Ловеч, първата жена областен управител на област а административен център град Ловеч от 2005 до 2009 г., експерт по етническите и демографските въпроси в Областна администрация от 2001 до 2005 г. Магистър по икономика. Омъжена с едно дете. Владее три езика и има огромен управленски опит.

ВАЛЕНТИН ИВАНОВ ГЕОРГИЕВ – кандидат за кмет на Летница. Бакалавър по Стопанско управление. Експерт по етнически и демографки въпроси. Председател на общински съвет – Летница и общински съветник в мандат 2015-2019г.

ПЕТЪР ГЕОРГИЕВ ГАДЖЕВ – кандидат за кмет на Луковит. Майстор на спорта във ВИФ „Георги Димитров“ град София. Бил е кмет на кметство в село Бежаново, община Луковит от 2015 г. Преди това е имал собствен бизнес.

Безспорни имена, които са доказали през годините, че могат да обединяват хората, да внасят разум в местната политика и знаят как да решават проблеми!

Вижте моменти от пресконференцията:

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари