Областният управител посрещна 6-годишната Жаклин – Little Miss Planet 2016, подари й „Книга за България”


Областният управител Ирина Митева посрещна днес 6-годишната Жаклин Тодорова, спечелила наскоро титлата Little Miss Planet 2016 в престижен конкурс. Малката красавица получи подарък първата си „Книга за България”. Да продължаваш да славиш страната ни и областта, да разказваш на всички колко е красива България, пожела Митева на детето. Жаклин и семейството й разказаха за преживяванията си, за трепетите около класирането, за новите приятели.

В конкурса, организиран от Агенция „Интерсаунд”, са участвали деца от  Африка, Южна Америка, Европа и Азия – посланици на красотата и таланта, обединени от темите на тазгодишното издание FUTURE & FANTASY и Еко Планета – „Да запазим чиста природата”.

Интервю с международното жури, Талант шоу и Фешън шоу с тоалети, изработени от опаковъчни и еко материали са били част от конкурсната програма.

Малката Жаклин Тодорова се е представи с еко рокля от найлон, декориран с орхидеи, костюм с фентъзи морски дизайн и златиста бална рокля. В шоуто на таланта Жаки е танцувала танцът „Събуди се“, подготвен от хореографката Боряна Филипова. В Парада на нациите, облечена в народна носия, малката ловчалийка се е представила впечатляващо на английски език като е разказала за родината си и за своята мечта един ден да бъде моден дизайнер, обясни самата тя.

Коментари