Областният управител на Разград тежко ранен при катастрофа


Областният управител на Разград Петър Василев е катастрофирал тежко тази нощ, съобщиха от Апелативната прокуратура във Варна.
45-годишният мъж е пътувал сам със служебния автомобил на областната управа, марка „Мерцедес”, от село Самуил към село Хърсово, община Исперих.

На равен участък от пътя, след който следва десен завой, Василев не успява да го вземе, влиза в гората край пътя и се блъска в дърво. От жестокия удар дървото е отсечено. Мъжът е управлявал колата без колан, допълват от прокуратурата.

Очевидец, който пътува в автомобил след областния управител, вижда катастрофата и подава сигнал. На мястото на тежкото пътно-транспортно произшествие е изпратен специализиран автомобил на „Пожарна и аварийна безопасност”.

За да извадят тежко ранения Василев, служебната кола е била рязана.

Петър Василев е настанен с множество тежки наранявания по цялото тяло в МБАЛ-Разград. Той е със счупен десен глезен, лява подбедрица, открити рани в областта на краката, гърдите и главата. Има и две счупени ребра. Приет е с комоцио и трамватичен шок. Тази сутрин е опериран, тъй като е и със спукан бял дроб.

Образувано е досъдебно производство в Районна прокуратура в Исперих.

Източник: www.dir.bg
Коментари