Н. Пр. Бунян Саптомо, посланик на Република Индонезия в България, си взе довиждане с кмета на Общината, в края на своя мандат


Негово Превъзходителство г-н Бунян Саптомо, Посланик на Република Индонезия в България, организира на 14 януари прием по повод завършването на своя мандат. Специална покана за организираното в Посолството на Индонезия в гр. София събитие, получиха кметът на Община Троян г-жа Донка Михайлова и директорът на Националното изложение на художествените занаяти и изкуствата в с. Орешак – г-н Иван Чакъров. Сред официалните гости бяха поканени ръководителите само на две общини – Троян и Монтана.

Негово Превъзходителство беше двигател за атрактивното участие на Индонезия в два международни форума в Националното изложение на художествените занаяти и изкуствата в с. Орешак. Той указа високата чест и връчи лично на г-жа Михайлова и г-н Иван Чакъров сертификати за признателност към приноса им в популяризирането на приятелството и добрите взаимоотношения между Индонезия и България.

„Радвам се, че в годините успяхте да посетите и опознаете и този кът от нашата страна, разположен в сърцето на Балкана – Троян! Позволете ми, в края на Вашия мандат като Посланик в нашата страна, да изкажа искрената си благодарност за доброто сътрудничество между Вас и Община Троян. Приемете искрената ми признателност за Вашата отзивчивост, участието на представители от Вашата страна във важния за нас форум – Международен фестивал на занаятите и изкуствата! Ценим всичко направено от Вас за подкрепа на инициативите в областите на бизнеса и културата между двете страни!“, се казва в част от благодарственото обръщение на г-жа Михайлова към Негово Превъзходителство.

 

Станислава Цукева

„Връзки с обществеността“

Коментари