Нови резултати от заведението: Генералска гозба е недостижима, Каракачански сач набира скорост


Постъпиха нови супер любопитни нови данни за поръчките на блюдата в заведението на шеф БЛИЦ. Към 17:30 часа Генералска гозба продължава да е твърд лидер сред поръчките. Клиентите често наблягат и на Филе Елена и Мераклийски тас кебап. Прави впечатление, че Каракачански сач става все по-често поръчвано ястие от изгладнелите клиенти.

На 26 май в цяла България се провеждат европиршества и гощавки, в които участват все повече пълнолетни българи, включително сънародниците и гурбетчиите из Европа. 

Менюто е изобилно и включва добре познати нашенски специалитети. Някои от тях си имат твърди фенове, които си ги поръчват още от вратата. Други влизат в менюто с нови имена, но също разчитат на повишен интерес от страна на клиентите. Конкуренцията за предпочитанията им се изостри рязко в изборния ден.  Следете постоянно как се развиват поръчките в звездния ресторант на шеф БЛИЦ, за да не изпуснете какво се случва с някое от блюдата. Обедната активност в поръчките постепенно намалява и данните за количеството им ще постъпват през около час час и половина. 

Очаква се посещаемостта на масовото заведение на шеф БЛИЦ към края на изборния ден да достигне около 34%. 

Ето какви са резултатите от осмата кулинарна сводка към 17:30:   

Генералска гозба – 31,1
Филе Елена – 27
Мераклийски тас кебап – 13,1
Каракачански сач – 7,1
Специалитет по аптекарски – 3,8
Патриотична разядка – 1,4
Хайдушко мезе – 1,2
Азбучно плато –  1,6
Агнешки главички – 5,2

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/politika/novi-rezultati-ot-zavedenieto-na-shef-blits-generalska-gozba-e-nedostizhima-karakachanski-sach-nabira-skorost_news675988.html

Коментари