Николай Нанков покани новоизбраните си колеги народни представители на среща


Водачът на листата на ПП ГЕРБ Николай Нанков, който бе избран за народен представител, поздрави колегите си, също избрани от област Ловеч – Милко Недялков и Валентина Александрова от БСП, Иван Миховски от ГЕРБ и Джейхан Ибрямов от ДПС.
„Ние може да сме представители на три различни партии, но област Ловеч е една! По време на кампанията всеки от нас декларира пред хората от региона желание и готовност да работи за развитието на нашия край и да защитава интересите на неговите жители.
Убеден съм, че жителите на област Ловеч искат и очакват от нас да преодолеем партийните си пристрастия и намерим онези пресечни точки в нашата работа, които да дадат ясен знак, че за всички ни на първо място стои общественият интерес на хората от Ловеч и Троян, Угърчин и Луковит, Тетевен и Априлци, Летница и Ябланица“, пише още в писмото си Нанков.
Той покани бъдещите си колеги в НС от област Ловеч да разговарят за най-наболелите въпроси за разрешаване в областта. „Воден от убеждението, че петимата народни представители от региона трябва да работят заедно и да бъдат единни въпреки различията си в името на нашата област, Ви каня на среща да обсъдим най-важните, най-спешните и приоритетни задачи, които хората ни поставиха. Вярвам, че това е начинът да дадем знак, че област Ловеч може и ще има народни представители, които като силен екип ще защитават интересите на региона“, пише още Николай Нанков, който е и областен координатор на ГЕРБ.
Ако колегите му приемат поканата, предстои да се обсъди дата и мястото на срещата.

Коментари