Николай Банев продължава да продава имоти от фонда за масова приватизация, граби милиарди за себе си, а за народа нищо. Другият приватизатор Борис Бояджиев е още по-нагъл. Вижте сами!


От ляво на дясно: Тодор Бояджиев и баща му Борис Бояджиев заедно с Радан Кънев на протести за сваляне на правителството пред съдебната палата в гр.София.
От ляво на дясно: Тодор Бояджиев и баща му Борис Бояджиев заедно с Радан Кънев на протести за сваляне на правителството пред съдебната палата в гр.София.

Борис Бояджиев и Николай Банев са изпечени мошеници, приватизатори по линията на Държавна сигурност, основни играчи в масовата приватизация по схемата ще ви дадем дивиденти, ама друг път. По тази схема те фалираха и фондовете си, като не разпределяха дивиденти от приватизираните предприятия, по този начин фондовете им за масова приватизация бяха обречени, те ги обезкървиха. Дали Радан Кънев ги е консултирал? Народа, народа немил, клет, недраг, днес е безработен и младите хора търсят възможност в чужбина, а приватизаторите Банев и Бояджиев са на протести пред съдебната палата заедно с Радан Кънев и се борят за реформи! Защо ли … за първи път някой им търси сметка, за това!

Какъв опит и експертиза имаха Банев и Бояджиев, отговора е никаква. Доносници на Държавна сигурност, превзели активи за милиарди като измамили хората да си дадат боновите книжки през 90-те години на миналия век, и двамата мародери днес имат претенции да са бизнесмени. Имали са чадър, от кого? Не и от народа?! Така мутрите на прехода Николай Банев и Борис Бояджиев и техните охранителни фирми заплашвали и тормозели всеки дръзнал да не им се подчини. Събранията на фондовете за масова приватизация се провеждаха в присъствие на хора с автомати и това беше „законно“, кой смее да противоречи! И двамата и до днес страхуват хората с връзките си по високите етажи, и доказано ги имат, иначе кой щеше да им позволи да разграбят и да унищожат българската икономика!  Резултатът днес е трагичен, всичко е унищожено и разпродадено за скрап. Банев и Бояджиев обаче бяха щедри на обещания (лъжи) към народа, който днес е измамен, защото фондовете за масова приватизация са фалирали. Какво се случва обаче с активите на фондовете, това е въпроса?

През 2011г. Борис Бояджиев пуска молба да ликвидира фонда за масова приватизация „Индустриална Холдингова Компания“ наречен през 1998г. фонд за масова приватизация „Свети Никола“ придобил активи за милиарди посредством масовата приватизация от миналия век.

Вижте схемата тук: https://www.pariteni.bg/

Мотива за фалита. Борис Бояджиев завявява, че фонда е на загуба 23 000 лева , поради което следва да бъде заличен от правния мир. Така и става през 2012г. като всички активи отиват при него самия, а държателите на бонови книжки -пиха студена вода.
Как така? Ами измамна схема! Каква е тя ли!? Активите, на фонда за масова приватизация „Св.Никола“ учреден през 1996г. с цел участие в масовата приватизация, достигнали през 1997г. над 1 000 000 000 (един милиард) лева. Фонда е успял да убеди огромен брой хора да си дадат боновите книжки и той е придобил съответните предприятия. През 1998г. името на светец вече било неподходящо и за това фонда бил прекръсетн на „Индустрилана Холдингова Компания“. Основни двигатели били кадри на държавна сигурност като по думите на Борис Бояджиев съдружника му ген. Любен Гоцев (бил използван само за авторитет и за страх). Та тук идва закона за деноминацията, който претопява баланса на фонда за масова приватизация на Борис Бояджиев и той през 2011г. ликвидира фонда за да прибере всичко за себе си. Всичко за около 1 000 000 лева, а парите най-вероятно са от брата на жена му Теменужка Бояджиева, който е Петко Митевски, свързан с обира на Алфабнк през 2011г.

Ето как Борис Бояджиев продължава да вади милиони от фалиралия фонд, от който народа не взе пукната пара. През септември Борис Бояджиев грабна 14 000 000 лева, а народа е измамен.

Това е случая с Химатех-АД.

В края на 2006г. приватизаторът Борис Бояджиев с „грижа“ за фонда за масова приватизация наряза и разпродаде машините и сградите на мегазавода за каучук в София. Дойде ред и на имотите в град София. За да отърве клетите хора, собственици на бонови книжки, Борис Бояджиев напарвил схема с която учредил фирма „Борком 63 “ АД ,в която апортирал земята на Химатех.

Вижте и схемата (тук): money.bg

Мотива е прост, да не попаднат милионите в ръцете на фонда, че хората не са свикнали да имат пари и то милиони, а като ги вземат може и да ги изхарчат за себе си, а това е лошо. Та за да не допуска това Борис Бояджиев активно задейства процедура по строителство на небостъргачи на парцела забърсан с мръснишка схема от „Химатех“, респективно от фонда за масова приватизация „Индустриална Холдингова Компания“ (преди фонд за масова приватизация „Св.Никола“).

Борис Бояджиев е родом от Асеновград, майка му е от Агатово (Севлиевско), а баща му от Шумен. Жената на Борис Бояджиев е родом от Троян и е сестра на бившият Главен Касиер на Алфабанк България – Петко Митевски. Същият през периода 2009-2011г. бил откраднал над 21 000 000 лева от банката и осъден за това на 15 години затвор и да ги върне. Митевски заявил, че ги изхарчил за семейството си, т.е. и за Борис Бояджиев включително. Днес Петко Митевски е обявен за национално издирване и никой не знае къде е , а Борис Бояджиев отново мълчи. Къде са парите, този въпрос търси отговор и днес. Защо Борис Бояджиев не връща откраднатите от Алфабанк над 21 000 000 лева?

Борис Бояджиев обаче е „бизнесмен“, той се разграничава от схемите за масова приватизация, защото вече бил ликвидирал фонда за грабеж на народа и днес бедняка от Асеновград е милионер-бизнесмен. Как така най-големия доносник в Пловдивско и човек без пукнат грош в джоба днес стана милиардер, грабежи, съсипия на държавата и всички го наричат бизнесмен?! А защо страхува хората, защото е мутра и използва методи от 90-те години на миналия век, времето когато стана милиардер!? Защо Борис Бояджиев извъртя цялата държава с фиктивен фалит с фонда за масова приватизация „Индустриална Холдингова Комапния“ ( „Свети Никола“ )!? Тези въпроси не намират отговор вече 20 години!
Днес Радан Кънев се грижи за интересите на Борис Бояджиев и Николай Банев, които системно предадоха БКП, БСП и СДС, за да се наричат днес Реформатори и членове на Да(й) България. Това са Банев и Бояджиев, бързо се адаптират и предават всеки, но това за тях е норма.

Вижте какво прави „бизнесмена“ Борис Бояджиев с активите на приватизираното и разграбено мегапредприятие „Химатех“АД. Вижте как забърса 14 000 000 лева под носа на целия български народ, под носа на прокуратурата. Това е скандалнo! Банев пасти да яде.

Ето и документите, с който Борис Бояджиев, забърсал от „Химатех “ апетитната земя, сега започва да строи и прибра няколко милиона на гърба на акционерите на фиктивно банкрутиралия през 2011г. фонд за масова приватизация „Индустриалан Холдингова Компания “ („Св. Никола“).

Вижте и схемата (тук): 
Вижте и схемата (тук): http://stroeji.bg/author_news_read.php?w=187

На тези снимки се вижда проект от небостъргачи, включително и този с участието на заграбеното от "Химатех" АД, прелято в "Борком 63" АД и през тази година имота е апортиран в новосъздадено дружество "Крон 21", което месец и половина по-късно е закупено от "Артекс Инженеринг". Цената на сделката е над 14 000 000лева. Ето и повече   http://stroeji.bg/author_news_read.php?w=187
На тези снимки се вижда проект от небостъргачи, включително и този с участието на заграбеното от „Химатех“ АД, прелято в „Борком 63“ АД и през тази година имота е апортиран в новосъздадено дружество „Крон 21“, което месец и половина по-късно е закупено от „Артекс Инженеринг“. Цената на сделката е над 14 000 000лева. Ето и повече http://stroeji.bg/author_news_read.php?w=187

И накрая нека да обобщим:

Ето и формулата на грабежа на масовия приватизатор Борис Бояджиев, който забърса и фалира „Химатех“ АД , от която отдели апетитен имот през 2006г. чрез фирмата си „Борком 63“ АД , за да може след като ликвидира приватизационния фонд „Индустриалан Холдингова Компания „(Св.Никола), днес да пребере 14 000 000 лева и то само от един парцел в София на бул. „Драган Цанков“, където днес вече строят небостъргачи. Тези пари бяха откраднати от народа, който бе измамен, че активи за 1 000 000 000 лева забърсани от Борис Бояджиев по схемата за масова приватизация не носят доходи, напортив губел! Как тези губещи предприятия днес са на лично разпореждане на Борис Бояджиев, а народа с празни ръце, Банев №2. До кога?! Защо?! Пенсионерите, болните разчитаха на тези пари господа масови приватизатори!

Вижте и схемата (тук): http://stroeji.bg/author_news_read.php?w=187

Така, днес Борис Бояджиев макар и след фалита на „Индустриална Холдингова Компания “ продължава като Банев да осребрява, като на година продава активи за милиони и си живее с парите заграбени от народа. Всичко това на фона на безработицата, разрухата на икономиката и фалитите предизвикани от Банев и Бояджиев, доведоха България до крах. Къде е държавата, защо чак сега го видя, но по-добре късно отколкото никога?!

Явно страха от Банев и Бояджиев е страхувал предишните правителства, а това не е ли знак за корупция във висшите етажи на властта, предстои да разберем.

 

Коментари