Не можеш да пишеш за имотните далавери на Биволъ, защото са…..на Биволъ?!


Съдът не може да осъди за клевета журналист на Прокопиев. Нито да вкара в затвора подкупна кметица. Репресия, прокурорски и съдийски погром, реват от сутрин до вечер джендър персоните

България била на 111 място по свобода на словото, според другарите от „разследващия сайт“ „Биволъ“. Така ни казват от години самите те, препечатвани за по-голяма тежест от соросоидната организация „Репортери без граница“.

В България имало цензура, имало медиен монопол и още десетки глупости. Оказва се, че България наистина има цензура. Наложена от тях. Не можеш да пишеш за далаверите на „богоизбраните“, нарекли себе си „морални стожери“ на обществото псевдожурналисти. Защото винаги те са правите – асенйордановци, атанасчобановци, росенбосевци. Разкритията са за другите. За тях – не може. Както и съдът не може да осъди за клевета журналист на Прокопиев. Нито да вкара в затвора подкупна кметица. Репресия, прокурорски и съдийски погром, реват от сутрин до вечер джендър персоните. Á не си от техния отбор, á си посмял да пишеш обратното, á върху теб се е изляла цялата мощ на нищо не работещите, но получаващи от години щедри грантове „говорители“. Недай си боже самите те да са сгазили лука, а пък някой да ги освети. Следва „Глутница кучета“ – имаше навремето такъв филм на Тарантино. По-добре е Асен Йорданов от „Биволъ“, вместо да се жалва по присъдружните му сайтове като „Капитал“, както и из фейсбук, че прокуратурата не можела да го проверява, а „Труд“ не можел да пише за имотните му сделки, по-добре да разследва сам себе си – може и в собствения си сайт. Да разследва защо в двата му нотариални акта за дворните места в село Зелено дърво (или „опустялата габровската махала, където живеят само няколко старци“, както нарича пред „Капитал“ едно от най-китните места в Стара планина), има уговорена неустойка в негова полза от 25 хиляди лева, а официалната цена по тях е само 2 хиляди? Да разследва, схемата на „Артекс“ по „Апартаментгейт“ не е ли същата като при неговите покупки?

Коментари