На 17 май 1997г. мутрите Банев и Бояджиев воюваха безмилостно, днес реват като в детска ясла и се правят на чувствителни


През 1997г. Борис Бояджиев вече е измамил хиляди троянци да си дадат боновите книжки на създадената от него пирамида ПФ „Св. Никола“, където е изпълнителен директор, а в надзора е привлякъл ген. Любен Гоцев, Мишев и естествено инж. Пенчо Адърски. Последният внушаваше, че Борис Бояджиев бил момче от Троян и имал много връзки в службите. Днес се установи, че нито Бояджиев бил троянец, защото е от Асеновград, нито бил някакъв във службите, а бил нещо като да вдига сапуна в банята. Та Борис Бояджиев бидейки от Асеновград разбрахме и че го наричали „цигането“, защото бил толкова беден, че пукнат лев нямал в джоба, това го карало да се скъсва от доноси още в училище, а по-късно това му станало и занаят. Срамува се от произхода си, защото бил участвал във възродителния процес, а това е нормално за него.

Да се върнем обаче на Елма-АД. Беднякът Борис Бояджиев неистово искал пари, пари и пак пари, а предвид профила му бил нагъл и безскрупулен, какъвто е и до днес, заплашва със саморазправа и с какво ли още не. Така страхува хората и то не случайно. Бояджиев има чадър по линия на БКП и от производните и „Да(й) България“  и Реформаторите, не случайно и адвокатите му са Рада Дълбоката, Хаджигеноф, Кашъмов и всички психо герой включително и плаща на такива като Бивол, Капитал, Гласове … все едни такива,  абе поръчкова журналистика му казваме ние. А в Европа и Америка фабрики за „фалшиви новини“.

Бояджиев през 1997 година не успя да забърше Елма, но година по-късно успя да измами всички работници и служители, които си дадоха боновите книжки в ПФ „Св.Никола“, който приватизира куп предприятия и през 2011г. фалира, а днес Бояджиев стана собственик на всички активи. Днес Бояджиев иска да го наричат бизнесмен! А ние искаме парите си, казват клетите измамени акционери, които бяха измамени!

Коментари