На този стадион младите хора в с.Орешак „спортуват“ …


Защо няма предпоставки младите хора да останат в с.Орешк? Ами с такъв Кмет като Терзиев, който се вълнува само кога ще се пенсионира, ще е така!!! Защо вече повече от 10 години не взе участие по Европейските програми за реконструкция на спортни съоражения? Къде да спортуват младите? Отново в Троян, да, но така се обезлюдява Орешак!

Продължаваме да ви показваме безхаберието на Кмета на Орешак Терзиев. На снимките виждате стадиона в Орешак, където преди 7-8 години (отново в мандат на Терзиев) са се събирали 100-150 човека да играят и да гледат мачове. От същото време в Орешак няма и футболен отбор, защото няма финансиране за него и Кмета Терзиев не иска да си мръдне пръста, за да подсигури такова дали от кметството,
дали от Община Троян или от спонсори. Днес стадионът е в окаяно състояние… Обрасъл е целият в трева, кърлежи, бълхи и змии… На Кмета Терзиев не му пука и явно не може да намери стотина лева някой поне да окоси.

Кметството в Орешак са поставили на стадиона и пейки и беседка, но и за съжаление и те не се поддържат и са в окаяно състояние. Поредното безхаберие на Терзиев, което гони младите хора от селото. Децата няма къде да спортуват, майките няма къде да разхождат своите деца, защото всичко в селото е занемарено и е пълна разруха.

Коментари