НА ПРИЦЕЛ! Нашенецът Пламен Данов попиля пишман репортер „с тръба в ръка“ …


Видяхме „сензационното“ видео, от което единствено разбрахме, че в курорта Чифлик има една фирма и един г-н Пламен Данов. Той бил така добър да даде вода на едни свои съседи, за да си узаконят хотелите, та те днес го хулят за добрината му.
 Но това е друга тема, която е отнесена, както разбрахме в прокуратурата и се намира в Национална следствена служба гр. София и с оглед на това, ние следва да изчакаме резултата от проверката. Обратното е незаконно.
Нашенците г-н Светльо Дочков и г-н Пламен Данов, които попаднаха под огъня на фабриката за фалшиви новини от ранга на сайт за "бомбастични разкрития" завършили с провал като "Бивол" другият "Зов Нюз".
Нашенците г-н Светльо Дочков и г-н Пламен Данов, които попаднаха под огъня на фабриката за фалшиви новини от ранга на сайт за „бомбастични разкрития“ завършили с провал като „Бивол“ другият „Зов Нюз“.
Дали обаче това „сензационно“ видео с гръмкото заглавие по подобие на другия сайт за бомбастични разследвания ще завърши със същия провал като всеки пасквил от сайта за платена (винаги искат спонсорство) журналистика като „Бивол“? Вижте заглавието само и си направете извода сами.
„На прицел“ : Как незаконно ВиК в курортен комплекс рекетира местния бизнес?
  А дали не е стартирал  политическият сезон!? Дали това не е поръчков материал, защото нямаше новина, а това е първият белег за фалшива новина! А какво разбрахме от видеото, което не бе казвано до сега?! Отговорите са ваши! Искаме да свалим един кмет от власт и започваме да говорим за дупките по пътя като новина, това е стратегията наречена фалшива новина. А дупки по пътищата винаги е имало и винаги ще има, а фалшивите новини се възползват от такива теми, а нашата отговорност е да ви предпазваме от това да попаднете в дезинформацията наречена фабрика за фалшиви новини.

Сега да се върнем на гръмкия сайт „Зов Нюз“ и излъченото в 18:30ч. на 22.02.19г. видео:

 

От цялото „сензационно“ видеото видяхме само един интересен момент, който заслужава вашето внимание и това е точно момента, в който нашенецът г-н Пламен Данов попиля журналиста разхождащ се с тръба в ръката из целия град. Така може да ви споделим 20 секунди, които следва да видите от така рекламираното като „сензационно“, „бомбастично“, “ безпрецедентно“ и т.н.  видео в стилистиката на другия сроден сайт за бомбастични писквили „Бивол“, който е със същите репортери със спорни журналистически качества и журналистическа етика. Припомняме, че сайтът за бомбастична журналистика „Бивол“ е едни от символите на фабриката за фалшиви новини, определяни от  Президента Тръмп като нещо, от което трябва да се пазим, защото са токсични. Припомняме, че „Бивол“ наскоро обвиниха Бомбардие в измама за 200 000 000 лева като коментираха чувствителна информация, която само страните имат, а от там и изводите, че някой е платил и е дал флашка с пасквила провокираха една от трите най-големи компании в Канада да питат КАК? ОТ КЪДЕ? ЗАЩО? А отговори няма и до сега, а адвокатите на Бомбардие най-вероятно са готови с  искове за милиони  и жалби до прокуратурата за множество престъпления от „Бивол“ включително и репотационни вреди. Бомбардие е държавна компания и оборота и е колкото Брутния Вътрешен Продукт (БВП) на България за една година. Това е токсичността, за която  алармира Президента на САЩ г-н Тръмп и ние се присъединяваме към него.

Коментари