На предизборната среща на кандидата за кмет на община Тетевен за втори мандат от ПП ГЕРБ д-р Мадлена Бояджиева в село Голям извор: Благодарим Ви, д-р Бояджиева, че заедно с нашия кмет, направихте селото ни едно по-добро място за живеене


МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019, ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Заедно с кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ, д-р Мадлена Бояджиева – кандидат за кмет на община Тетевен за втори мандат от ПП ГЕРБ, беше посрещната радостно от жителите на Голям извор. В нейния мандат се инвестираха над 7 милиона лв. в селото, с което то стана още едно по-добро място за живеене.

,,Благодаря Ви, че преди четири години ми гласувахте доверие и заедно с вашата подкрепа, аз и моят екип работихме за едно по-добро бъдеще на селото. Вече е налице подмяната на водопроводната мрежа с дължина над 7 км със средства от МРРБ. Наскоро стартира и ремонтът на пътя, който минава през Голям извор, с дължина 15 км. Полагането на първия слой асфалт започна от кръстовището на с. Джурово и ще стигне чак до кв. Полатен в града. Както преди четири години, така и сега, в програмата си за управление залагам акцент за подобряване на жизнената среда. Тук, вие имате една прекрасна площадка, която служи за отдих и за малки и големи. За мен е важно във всяко едно населено място в общината да се работи, за да можем всички да  живеем живота, който заслужаваме“.

Д-р Бояджиева винаги е посрещана топло от жителите на Голям извор. Тя присъства на всеки един празник, на всяко едно мероприятие. На събранието хората ѝ благодариха и ѝ пожелаха успех, защото видимите резултати са факт.

 ,,Заедно с кмета на селото и кандидат за втори мандат от ПП ГЕРБ Илиян Маринов, винаги сме работили в екип, винаги сме търсили решения за проблемите и лично съм се ангажирала да помагам с каквото мога. Заставам пред вас, за да поискам отново вашата подкрепа, защото с амбицията и неуморния ми труд, доказах, че когато общината е в едно стабилно финансово състояние, инвестиции ще има във всички села“.

На срещата бяха представени и част от кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ, които изцяло подкрепят д-р Мадлена Бояджиева и нейната програма за управление на община Тетевен мандат 2019 – 2023 г. Сред тях са хора амбициозни с образование, готови да дадат своя принос за община Тетевен – Мария Стойчева, Цветелина Врабевска, Иван Цветанов, Драгомир Димитров, Илияна Блъскова, Преслава Човканска и Теодор Василев.

Освен нови идеи, по които д-р Бояджиева може да работи за в бъдеще, селото да стане още по-привлекателно, се обсъди и важната връзка между Правителство – Кмет на Община – Общински съвет – Кмет на село. Тази връзка в мандата на д-р Мадлена Бояджиева не беше прекъсната, което доказват и видимите промени не само в Голям извор, но и в цялата община.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари