Национален бизнес форум „Силни региони за силна икономика” в Ловеч


Национален бизнес форум „Силни региони за силна икономика” ще се проведе в Ловеч на 27 април.  Той се организира от списание „Бизнес клуб“ в партньорство с водещи бизнес организации: БТПП, АИКБ, БСК, ИПИ, ОБК, НСМСБ, ИАНМСП  и др.

Целта на провеждането на най-мащабния национален бизнес форум за 2017 г. е да засили взаимодействието между държавните и общинските служители от една страна и представителите на бизнеса от друга, както и да засегне основни тези за развитието на икономиката.

Форумът ще се състои от 2 модула. Първият е среща с местния бизнес в хотел „Ловеч“ от 13 часа. На нея авторите и експертите на списание „Бизнес Клуб“ и представители на финансови и държавни институции ще представят информация, свързана  с форми за евро и други финансирания, както и експертни решения в областта на маркетинга, рекламата, продажбите, човешки ресурси, счетоводство, търговското право, мотивация, мениджмънт, иновации, внедряване на ERP системи, международни пазари и др.

Вторият модул е концерт – спектакъл на пл. „Екзарх Йосиф I“ от 18 часа. В програмата участват Димитър Туджаров – Шкумбата, който ще е водещ на събитието, Поли Паскова и Ансамбъл „Чинари“.

Организаторите на форума канят представителите на бизнеса, жителите и гостите на област Ловеч с пожеланието да направим 27-ти април един хубав празник за всички, които уважават работата и се стремят към по-добро бъдеще на регионите и страната ни!

В периода от 20 април до 30 юни 2017 г. събитието ще бъде проведено последователно в 20 големи общини в цялата страна и ще има силно медийно отразяване.

Коментари