Наредиха на „прасчо“ да свика Общинския съвет в Дряново! Нова оставка на общински съветник!


Със своя заповед от вчера, 14 май 2020 г., Областният управител на Габрово – г-жа Невена Петрова, нареди на председателя на Общински съвет в Дряново – г-н Галин Герганов, да подготви и организира извънредно заседание на Съвета на 19.05.2020г /вторник/ от 10 часа. До насрочването на заседанието от Областния управител се стигна след като председателят Герганов отново погази закона и въпреки искането на 4-ма общински съветници заседанието да се проведе на 14.05.2020, той го насрочи за 27.05.2020 г.

В заповедта се казва, че председателят на Общинския съвет е длъжен да покани на заседанието Общинскатата избирателна комисия, за да могат новите общински съветници Стефка Пенкова и Ивайло Лисичков да положат клетва.

В същото време от достоверни източници научихме, че днес е депозирана оставката на общинския съветник Стефан Енчев от „Зелените“. Явно на Енчев най-накрая му е дошъл акълът в главата и е решил да се откаже от всеобщата излагация на неговата партия. Това е достойна постъпка! Браво на г-н Стефан Енчев, искрено се надяваме, че и други общински съветници от „Зелените“ ще си подадат оставките включително и председателят на ОбС-Дряново Галин Герганов, който с действията си саботира работата на съвета и Община Дряново.

На мястото на Стефан Енчев ще влезе следващият в листата – Иван Събев.

С младите към прогрес!

Коментари