НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ОРГАНИЗИРАН ОБИР В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ с главни действащи лица селяндурите обирджии Николай Банев и Борис Бояджиев, а зад тях наднича командира Иван Костов и пишман адвоката Радан Кънев


Те обграбиха България, те измамиха българския народ, те задигнаха над 200 предприятия от нас, от България, нашите предприятия! Сега скандалните приватизатори Бояджиев и Банев финансират протести срещу Премиера , Главния прокурор и всеки който им търси отговорност. Тях ги защитава Костов и хората му. Къде е прокуратурата, още ли са на свобода и Банев и Бояджиев, артистите, вечните жертви.

Всички си задаваме един и същ въпрос, защо в България нещата не вървят, защо в България няма работа, защо България е превърната в бананова република, а икономиката е в колапс. Защо нямаме пари! Защо нямаме бъдеще!

Отговорът е един. Приватизацията, чрез масовата приватизация българската икономика бе подарена на избраните, а това са Николай Банев и Борис Бояджиев. Кои са те!?

Комсомолски активисти, предали идеята в момента, в които Костов им предложил бизнеса в стил Костов, вземаш без да плащаш! Така селяндурите без пукната пара Николай Банев и Борис Бояджиев получават чрез приватизационните фондове „АКБ Форес“ и „Св. Никола“ активи за близо 3 милиарда лева. Това е като в приказка, но за чия сметка?! Какво плащат – нищо, налъгват българския народ, че ще получават доходност до 40% на годинa, а вече 20 години след измамата на века, не са платили нищо на клетите хора. Станали са еднолични собственици на фондовете и ги имат като бащиния, а ние трябва да плащаме външния дълг на България, а това са парите с които са изградени всички тези над 200 предприятия, техните предприятия. Нещо повече и двамата са се погрижили да унищожат всички тези предприятия, едва общо десети работят на издихания и са пред фалит.

Как е било възможно това да се случи. Неудачниците Николай Банев и Борис Бояджиев са пословични, твърдят, че ги пазят генерали, заплашват жлъчно, че държавата работи за тях и как може да не е така като още са нa свобода, след като са измамниците на 21 век. Обраха България с близо 3 милиарда лева, унищожиха България, лишиха българския народ от бъдеще. За такова престъпление няма давност, това е престъпление срещу държавата и народа.

Коментари