Над 5400 лв. са събрани днес в кампанията „Надежда за Момчил“


Над 5400 лв. бяха събрани от днешните мероприятия, свързани с кампанията „Надежда за Момчил“. Всичко започна в 11 часа, когато пред Читалището беше открит благотворителен базар, в който всеки можеше да си закупи различни вкуснотийки, подготвени от паралелката по сладкарство и хотелиерство в СОУ „Васил Левски“ – Троян. Към тях бяха и Клубът на инвалида – Троян, които предлагаха различни керамични изделия също с благотворителна цел.

Кулминацията на кампанията беше концертът в 18 часа, в който взеха участие Вокална студия „Гласове“, Вокална формация „Ритмикс“ към Вокална студия „Усмивка“, Духова музика „Заедно“, Фолклорен ансамбъл „Траяна“, Танцово студио „Бордо“ и брейк-формация „Electric Style Crew“. Водещи бяха Мариета Жекова и Радко Петков. Салонът на НЧ „Наука-1870 г.“ се оказа твърде малък, за да побере всички желаещи, които искат да помогнат. По време на концерта беше съобщена събраната до момента сума от 5300 лв, но веднага след неговия край още много хора решиха да дадат още и към момента крайната сума надхвърли 5400.

Това е едно добро начало, още повече след като узнахме, че доста фирми в града плануват да направят дарение за Момчил.

Ако и вие не сте го направили, ето отново банковата му сметка:

IBAN: BG43 SOMB 9130 1033 5728 01
BIC: SOMBBGSF
Общинска банка, Момчил Димитров

Това е видеоклипа, в който Момчил обяснява за заболяването си и благодари на всички хора, които са му помогнали. Нека сбъднем мечтите на Момчил и да му помогнем да оздравее.

В галерията по-долу можете да разгледате снимките от концерта.

Коментари