МУТРИТЕ СЕ ЗАВРЪЩАТ! Иван Костов и неговите приватизатори като селяндура Борис Бояджиев са измислили нова, поредна мутренска схема за рекет и грабежи


Лъсна грозна схема за рекет на скандалния приватизатор Борис Бояджиев, по идея на ментора му Иван Костов и адвоката му Радан Кънев. Борис Бояджиев започва да претендира за закриване и монопол върху всички търговци носещи в наименованието си нарицателно, съществително или прилагателно. Бояджиев е решил, че всичко свързано,  ТОПЛИВО, ЕЛПРОМ, ВИНПРОМ, ТОПЛОФИКАЦИЯ, АЕЦ, ВЕЦ е негова собственост и започва кампания по превземането им. Това е нова схема, която пишман адвоката Радан Кънев е сътворил за своите комикс герои Борис Бояджиев и Николай Банев. Какво обаче означава това, законно ли е, а защо прокуратурата не се самосезира за поредната схема за рекет и измами на обирджиите на България.

Утре Борис Бояджиев ще започне да има претенции и върху наименованието ЗАСТРАХОВАТЕЛ, БАНКА, ОБЩИНА И ЗАЩО НЕ И БЪЛГАРИЯ! Това вече е върха на наглостта, но те, крадците на България живеят и до днес безнаказано за всичко причинено на страната ни, нещо повече, приемат, че е нормално.

Те могат да бъдат определени като мароканските скакалци на България. Банев и Бояджиев получиха близо 200 предприятия от българската икономика по схемата за разграбване наречена „Масова приватизация“. Подлъгаха хората и обещаваха годишно до 40% печалба, но така и не се стигна до плащането й. След като през 1996/97 заграбиха имуществото чрез приватизационните фондове „Свети Никола“ и „АКБ Форес“, те прекръстиха фондовете си незабавно, още през 1998 г. вече носиха имената „Индустриална Холдингова Компания“ и „АКБ Корпорация“, по-късно вече преименувана в „Холандска Мечта“. Общото и за двата фонда е, че измамиха дребните акционери, приложиха брутални мутренски схеми типични за 90-те години на миналия век, пращаха мутри при трудните акционери, както и преминаха през симулативни фалити, за да отчаят клетите акционери, които останаха без нищо накрая. Така към днешна дата мароканските скакалци на Иван Костов, Николай Банев и Борис Бояджиев станаха собственици на имущество за няколко милиарда лева, а парите, с които са построени всички тези предприятия представляват външния дълг на България, които ние и децата, а и в внуците ни ще плащаме!

Предприятия, които Банев и Бояджиев разрушиха, а акционерите, хората са измамени, на улицата и България е превърната в страна от третия свят. Тези хора сега са с нова схема за рекет и грабежи, по техния модел от 90-те години, през които останаха милиардери на наш гръб.

Коментари