Мошеникът – приватизатор Борис Бояджиев заграбил винарната на Химатех – „Новоселска Гъмза“-АД, а негов адвокат е Радан Кънев


Винарната Новоселска Гъмза е актив Химатех-АД,  на  която на година продава до 2 000 000 бутилки вино. Борис Бояджиев я заграбва през 1997г. с фонда за грабежи на народа кръстен на името на светец „Св.Никола“. Защо е кръстен фонда на името на светец, това е свързано с друга измама на Борис Бояджиев, който тогава бил с 2 лева в джоба. Бояджиев измамил Българската Църква да му даде пари, за да прави добро за миряните и църквата му се вързала. През 1998г. Борис Бояджиев бил шута на църквата и не им върнал лев, напротив прекръстил фонда си на Индустриална Холдигова Компания и станал бизнесмен. Така момчето от Асеновград, активен доносник на Държавна сигурност и по подобие на авера си от съседния град Любец Николай Банев станали бизнесмени, довели днес България до отчайващо положение. Борис Бояджиев през 2011г. решил да отърве от тегло миряните, които си дали обновите книжки заради името на Св.Никола. Така приватизационният фонд бил вкаран в процедура по фалит от самия Борис Бояджиев чрез Фирмата му (Борком, която управлявал). Така днес Борис Бояджиев е собственик на активи за милиарди на гърба на народа. Банев също. Всичко това, което имат е по линия на масовата приватизация и източване на Европейски фондове.

От винарната Бояджиев печели до 10 000 000 лева на година, а през 2011г. твърдеше, че губила. Така я забърса от Химатех, а Химатех и активите и са на разпореждане на Борис Бояджиев, който ежегодно само от тях получава до 20 000 000 на година! Това законно ли е ! Тази година освен това взе и извънредни 14 млн. лева от проект за небостъргачи в София. Всичко това от имоти заграбени по схемата на масова приватзация!!!

 

Преди седмица ви показахме как Борис Бояджиев извъртя схема, с която прибра 14 000 000 лева като продаде имот на пак заграбен от Химатех и сега там ще се строят небостъргачи, а това е имот отново от масовата приватизация, заграбен с измама от джигита Борис Бояджиев. Така Бояджиев заграби през 1997г.  и леярната Димо Дичев в Харманли (прекръстена на Елпром Харманли след като я забърса през 1998г.).

 

Банев прилага същите схеми, 130 предприятия нарязани също и разпродадени, и също парите по джобовете им, а не при народа, където им е  мястото! До кога?! До кога ще ни крадат и ще ни страхуват мутрите на прехода Борис Бояджиев и Николай Банев, кой им даде да се подиграват с нас, кой им подари българската индустрия, те са хора без опит и без каквито и да е качества? Само за това, че са доносници на ДС и ползват силови методи?! Искаме си заграбеното, то е на народа, така им го дадохме по линия на масовата приватизация, да го връщат!

 

Народът пак на улицата и гладен, познатата схема на другия масов приватизатор Николай Банев.

Коментари