Молебен за ЧАДОРОДИЕ в Троянския манастир под патронажа на председателя на НС Цвета Караянчева


Днес в 11 часа в Троянския манастир ще се проведе молебен за ЧАДОРОДИЕ, който ще бъде воден лично от епископ Сионий. Молебенът е под патронажа на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева.

Веднага след това ще бъде извършено кръщене на  Ванеса и Зорница. Това са две близначки, които са се родили благодарение на събраните средства от миналогодишния рожден ден на народния представител Иван Миховски. На едното дете кръстница ще бъде Цвета Караянчева, а на другото дете кръстник ще бъде доктор Златко Кироваков.

По традиция всяка година Миховски организира своя рожден ден с благотворителна цел за събиране на средства за фондация „Искам бебе“. Събраните средства дават възможност все повече семейства да се възползват от ин витро процедури. През 2017 година се събраха около 12 000 лв., които бяха разпределени за 4 ин витро процедури.

Тазгодишният рожден ден на народния представител ще се проведе тази вечер. Поканени са над 120 гости, като се очаква голяма част от народните представители от ГЕРБ да присъстват. По знаковите имена, които ще бъдат са на Цветан Цветанов, Цвета Караянчева, министър Николай Нанков, Десислава Атанасова и други.  На събитието ще присъства и почетният председател на фондация „Искам бебе“ Радина Велчева.

Дали рожденият ден на Миховски ще събере повече средства от този на премиера Бойко Борисов, предстои да разберем!

Очаквайте ексклузивни снимки от събитието! 

 

Коментари