Млади и образовани специалисти са кандидатите на ДПС за общински съветници в Тетевен


МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019, ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

В изборната надпревара в община Тетевен Движението за права и свободи се включва с една изключително добре подбрана листа с кандидати за общински съветници и четирима кандидати за кметове.

ДПС застава зад гърба на хората, които издига и вярва, че бъдещето е в ръцете на младите хора – затова листата на Движението за права и свободи в общината е съставена предимно от млади хора. Тя събира в себе си личности, развили себе си в различни насоки, които имат какво да дадат в управлението на своята община и знаят как да се преборят за повече ВЛАСТ ЗА ХОРАТА.

ДПС е партия, която се осмели изцяло да се довери на младите хора и да им даде път и поле за изява. Макар че са млади, всички те са добре подготвени и готови да отстояват правата и свободите на жителите на общината ежедневно. Те участват в надпреварата за общинското управление с ясната заявка, че първата цел, за която ще се борят след 27 октомври, е справедливо разпределение на общинския бюджет така, че той да бъде в полза и на малките населени места в общината.

В община Тетевен ДПС издига и кандидати за кметове на кметства в село Градежница – Елка Силянова, село Галата – Андриян Маринов, село Бъгарски извор – Севин Иванов и село Глотово – Бисер Габровски!

Движението за права и свободи ще се бори за ВЛАСТ ЗА ХОРАТА с №55 в бюлетината на 27 октомври!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари