Младежко ДПС провежда „Лятна академия за либерални политики“ в Луковит


Младежко ДПС провежда „Лятна акдемия за либерални политики“ в Луковит. Събитието ще се проведе в рамките на три дни, четвъртък, 20 юли 2017 г. до събота, 22 юли 2017 г. включително в хотел „Дипломат плаза“, гр. Луковит.

Приветствия към участниците при откриването отправиха председателят на Младежко ДПС и евродепутат Илхан Кючюк, членът на бюрото на Европейската либерална младеж (LYMEC) Сержу Богеан, народният представител от област Ловеч Джейхан Ибрямов, както и областният председател на ДПС Ловеч Сурай Велиева.

Лектори в академията по време на трите дни от провеждането й ще бъдат Радослав Ревански – кмет на община Белица, Велислава Кръстева – народен представител, Искра Михайлова – председател на комисията по регионално развитие в Европейски парламент, както и председателят на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Лятната академия за либерални политики цели подобряване на политическата култура и управленски умения, и въвеждане на принципите на либерализма в младите хора, членове и симпатизанти на ДПС.

Коментари