Мишокът Борис Бояджиев упорито се крие от Троян Прес! До кога ще се криета? До кога ще се правите на жертва? Бояджиев връщай краденото на народа….


От години Борис Бояджиев отказва да отговори на въпросите:

1. Защо се прави на троянец, след като е от Асеновград?

2. Защо прилъга хиляди да си дадат боновите книжки в пирамидата ПФ „Св. Никола“ през 1996г.?

3. Какво се случи с щедрите обещания за големи дивиденти от ПФ „Св. Никола“!

4. От 1996 до 2011 година Борис Бояджиев е изпълнителен директор на фонда за масова приватизация, как така заради 23 000 лева през 2011г фалирахте фонда и всички предприятия станаха ваши, лични?! А ние, нито грош!?

5. Борис Бояджиев през 2018г. е продал на Артекс имот на Химатех за над 20 млн. лева, а защо тези пари не са при нас, при акционерите с боновите книжки, които бяхме измамени от Вас?

6. Какво става с крадените ни бонови книжки и защо не сте бил усърден в разследването по пр.пр. 7271/2000 по описа на СГП, а сте се криeл като мишка?

7. Как да определим управлението на ПФ „Св. Никола“ през периода 1996-2011г. , през който вие сте бил изп. директор г-н Бояджиев? Безстопанственост, умишлен фалит, източване, престъпление срещу акционерите?

8. Как след фалита на фонда през 2011г., днес вие сте собственик на всички губещи до тогава предприятия и днес те, същите изкарват милиони видно от търговския регистър!?

9. Кога ще върнете краденото от фонда за масова приватизация , обратнo на народа, иначе казано: Химатех (200 млн), Индустриален Център Искър ( 100 млн.), Този в Пловдив (50 млн.) , Стрийм Пампорово, Елпром Харманли (5млн), Балканска Звезда( 300 000) и много други?!

Очакваме Борис Бояджиев да отговори на въпросите, а ние ще пуснем и сигнал до прокуратурата защо трябва да бъде защитен общественият интерес. Бoрис Бояджиев е като Николай Банев, всичко е схема, но законна, той е нежен, чувствителен, с ментални и физиологични проблеми, а защо не се лекува, а граби и мами ?! Ако не е за затвора, то има ли данни за необходимост от принудително лечение?! Санитари, отведете го?!

Коментари