Мишокът Борис Бояджиев продължава да бяга от въпросите на Троян Прес и мълчи … Питаме прокуратурата…


Уважаеми Главен Прокурор,

Борис Бояджиев направи обири за милиони, милиарди! Умишленият фалит и безстопанственост на ПФ „Св. Никола“ и кражбата на хиляди бонови книжки по пр.пр.7271/2000 СГП е пример за олигархичния модел и корупция!

От години Борис Бояджиев отказва да отговори на въпросите:

1. Защо се прави на троянец, след като е от Асеновград?

2. Защо прилъга хиляди да си дадат боновите книжки в пирамидата ПФ „Св. Никола“ през 1996г.?

3. Какво се случи с щедрите обещания за големи дивиденти от ПФ „Св. Никола“!

4. От 1996 до 2011 година Борис Бояджиев е изпълнителен директор на фонда за масова приватизация, как така заради 23 000 лева през 2011г фалирахте фонда и всички предприятия станаха ваши, лични?! А ние, нито грош!?

5. Борис Бояджиев през 2018г. е продал на Артекс имот на Химатех за над 20 млн. лева, а защо тези пари не са при нас, при акционерите с боновите книжки, които бяхме измамени от Вас?

6. Какво става с крадените ни бонови книжки и защо не сте бил усърден в разследването по пр.пр. 7271/2000 по описа на СГП, а сте се криeл като мишка?

7. Как да определим управлението на ПФ „Св. Никола“ през периода 1996-2011г. , през който вие сте бил изп. директор г-н Бояджиев? Безстопанственост, умишлен фалит, източване, престъпление срещу акционерите?

8. Как след фалита на фонда през 2011г., днес вие сте собственик на всички губещи до тогава предприятия и днес те, същите изкарват милиони видно от търговския регистър!?

9. Кога ще върнете краденото от фонда за масова приватизация , обратнo на народа, иначе казано: Химатех (200 млн), Индустриален Център Искър ( 100 млн.), Този в Пловдив (50 млн.) , Стрийм Пампорово, Елпром Харманли (5млн), Балканска Звезда( 300 000) и много други?!

Очакваме Борис Бояджиев да отговори на въпросите, а ние ще пуснем и сигнал до прокуратурата защо трябва да бъде защитен общественият интерес. Бoрис Бояджиев е като Николай Банев, всичко е схема, но законна, той е нежен, чувствителен, с ментални и физиологични проблеми, а защо не се лекува, а граби и мами ?! Ако не е за затвора, то има ли данни за необходимост от принудително лечение?! Санитари, отведете го?!

Коментари