Мис България 2019 с екологична кауза за чиста Планета


Най-красивият конкурс в България за пореден път  ще опъне червения килим за да бъде избрана Мис България  2019. Организатор и лицензиант на конкурса е Модна агенция Интерсаунд.

Както всяка година, участничките в конкурса се ангажират с конкретна социална или екологична  кауза. Тази година те се обявяват  в защита на планетата ни от Глобалното замърсяване-екологичен проблем Номер 1 в съществуването на Земята.

Въздействащо начало на шоуто е подчинено именно на основната тема на конкурса:  „Green Planet – Fresh Air“. Това ще бъде уникален танц -дефиле в нетрадиционен стайлинг  и визуални картини, съчетани с красотата, устрема на младостта и увереността  на девойките че трябва да  живеят в чиста Планета, където ще са щастливи, ще създадат семейство и ще отгледат своите деца!

В програмата ще чуем изпълненията на  Биляна Лазарова, Цвети Радойчева, Владислав Славов и Евгени Минчев, който ще представи новата си песен „Гълъбо“.

В журито ще видим четири носителки на титлата Мис България- Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Тамара Георгиева и последната носителка на титлата Теодора Мудева, която само преди месец спечели престижния международен конкурс Мис Планет 2019!  

Режисьор на спектакъла отново е Мартин Желев, а хореографията е поверена на Събин Асенов.

Водещи на бляскавата церемония са очарователните Боряна Баташова и Теодор Тодоров – Тео.

Участничките  ще дефилират с облекла на  бутик „Reserve“, бански костюми с марката „Dellfina“ и официални тоалети на големия български дизайнер Христо Чучев. Обувките са предоставени от „Сара Пен“. 

Официален фризьор на Мис България е Christian of Roma.

Генерални спонсори на конкурса са АРТЕ СПА & Парк Хотел – Велинград, Орехите , Гранд Хотел Банско , фитнес Пулс и Christian of Roma.

Официален превозвач на конкурса е Дари Травел.

Красивите претендентки за короната ще проведат своята подготовка на тренировъчен лагер в Гранд Хотел Банско и фитнеси Пулс.

Ще получат подаръци от нашите приятели от Кристиан оф Рома, Гарлен, очила GaGa, Делфина,  Сара Пен и колбаси „Орехите“.

Големият финал на МИС БЪЛГАРИЯ е на 21.11.2019 , 19ч., зала Рейнбоу Плаза, София!

Коментари