Минчо Казанджиев – водач на листата за общински съветници на БСП в Ловеч


Издигнатият вече за кандидат за кмет на Ловеч Минчо Казанджиев ще бъде и водач на листата за общински съветници на БСП. Това реши днес общинската конференция на партията. Гласувани бяха имената на всички 33-има кандидати за общински съветници. Втори е Милко Недялков, трети – лидерът на социалистите в Ловешка община Станимир Стоянов, на четвърто място е сегашният водач на съветниците Валентина Янкова, след нея са наредени Доротея Цанкова и представителят на гражданската квота Анатолий Иванов.
Новите лица – на избираемо място в листата, са адвокатът Станислава Давидова, директорката на детска градина „Зора“ Соня Караянева, д-р Лидия Несторова.
Конференцията прие и предизборната платформа за мандат 2015-2019, предложена от Казанджиев. И той, и Недялков, както и депутатът Димитър Горов обявиха, че ще водят толерантна и позитивна предизборна кампания, ще дават отговор на всяка нападка, защото очакват „мръсна и с удари под кръста кампания“ от опонентите, чийто тон е зададен още през януари т. г.
БСП е единствената политическа партия, направила нещо реално за Ловеч и общината досега, с ясни виждания за следващите години за развитието на града и населените места, с изграден капацитет и проектна готовност, подчерта Казанджиев.

Източник: www.lovechonline.com

Коментари