Метежниците пак блокират кръстовището на Румънското посолство – реват, че няма полиция да ги пази


Безделниците, които всяка вечер се разхождат с бира в ръка из софийските улици, продължават с терора над обикновените граждани. 

Тази вечер метежниците на ДеБъ, Христо Иванов и надъхвани с вдигнат юмрук от Румен Радев, отново се отправиха на поход към булевард „Ситняково“. Там агитка от лумпени облечени с черни тениски и бири в ръце, прави опит да блокира кръстовището, като скача пред колите и ги блъскат с ръце и крака. Освен това, псуват хората в колите и ги обиждат, наричайки ги селяни.

Десетки автомоблили, трамваи и автобуси на градския транспорт са хванати в капана на диващината, която се лее по столичните улици вече повече от месец. Блокираните хора са бесни, има бебета в колите и не ги пускат да минат. Хората ги наричат платени и са безкрайно възмутени от наглото поведение на метежниците.

Припомняме, че снощи група подивели протестиращи се барикадира там с изкъртени кашпи и дървени палети. Те обаче бяха разгонени тази сутрин от полиция и жандармерия, а бивакът им – унищожен.

Явно опиянени от алкохолните напитки, които щедро се леят на т.нар. протести, безделниците са решили отново да нарушат законите и да блокират възловото кръстовище. Те изкъртиха пътен знак, с който да се опитат да превърнат кръстовището в барикада. Освен това и кофи за боклук също са на пътното платно.

За разлика от вчера, днес там няма полиция, която да ги пази от гнева на гражданите и метежниците се оплакват, че нямат безплатна охрана за незаконните си изстъпления. Преди минути на място дойде и патрулен полицейски автомобил. При появята му силоваците в черни фланели се спуснаха към него, като не спираха да обиждат полицаите в него.

Все пак, за да няма инциденти и прегазени хора в тъмното, полицията се намеси и отбива движението на булевард „Яворов“.

Коментари