Масови полицейски проверки в Троян! Провериха 382 лица и 315 МПС


Полицейски операции за времето от 16 до 23 април

РУ-Троян –  проверени 382 лица и 315 МПС, съставени са 102 акта и 110 глоби с фиш, посетени са 30 сигнали  и са образувани 3 досъдебни производства.

На 24 април  в гр. Троян е проведена полицейска операция по широкообхватния метод, при която е извършена проверка на 33 МПС и 52 лица, като за констатирани нарушения са съставени 2 акта и 8 глоби с фиш.

В РУ-Троян е образувано досъдебно производство след като при полицейска акция за проверка е спрян товарен автомобил „Фолксваген“, управляван от 38- годишен мъж от с.Торос и е установено, че задната му регистрационна табела е неистинска. Работата по случая продължава.

Полицията в Троян е установила 37-годишен мъж от с. Добродан, като извършител на кражба на 71 броя метални колчета за домат, на обща стойност 110 лв. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

В РУ-Троян за срок от 24 часа е задържано 18- годишно момиче от града, което е установено да държи в себе си наркотични вещества: 1.00 гр. бяло кристалообразно вещество,която при направен полеви тест реагира на метамфетамин и около 1,5 гр канабис. Образувано е досъдебно производство и работата продължава.

Полицията в Троян е задържала 51 годишен мъж от с.Белиш, който е проявил агресия и е заплашил с оръжие служители на охранителна фирма. При проверка в масивите на МВР е установено, че на лицето не е издавано надлежно разрешително за държане на огнестрелни оръжия и боеприпаси. По случая е образувано досъдебно производство и  предстои извършване на оглед и установяване на марка, модел и калибър на установеното оръжие.

Полицейски операции по широкообхватния метод проведени на 26 април

Троян –  проверени  32 МПС и 32 лица, съставени са 4 акта  и са наложени  5 глоби с фиш.

Коментари