Мародерите на прехода начело с приватизатора Борис Бояджиев … (част 4)


В предишния епизод от разкритията за мародерствата на прехода Ви показахме как през 1999г. стотитици хиляди бонови книжки на троянци (елпромци), които били прилъгани да си дададт боновите книжки във фонда ПФ „Св.Никола“ били измамени. Ето и схемата.

Така ли трябва да изглеждат излъганите хора от Борис Бояджиев?


Спас Андреев бил инвестиционен посредник и пълномощник, който формално прехвърлил бонивите книжки, респ. акции на стотици, хиляди троянци без тяхно знание и съгласие. Но къде са прехвърлени тези книжки, респ. акции. Това е въпросът, на който прокуратурата 14 години не е могла да намери отговор!!! Защо ли, ами защото в дъното е доносникът на ДС на БКП, дъртото ченге, както го наричат хората, защото по цял ден единствено доноси можел да пише. Но по темата с краденети книжки ни дума, ни вопъл, ни стон!? Припомняме, че Борис Бояджиев е бил изпълнителен директор на ПФ“Св.Никола“. Припомняме, че през 2011г. фондът обявява ликвидация по искане на самия Борис Бояджиев с пълномощтник отрочето му Тодор Бояджиев , а днес след фалита те са собственици на всички активи заграбени от народа, а къде е прокуратурата и защо и е обягнал този факт?!

Следва продължение …


Та къде са отишли боновите книжки предстои да разберете в следващата част, защото прокуратурата не е отговорила на елеметентария въпрос КОМУ е ИЗГОДНО ДА СЕ ОТКРАДНАТ АКТИВИ ЗА МИЛИАРДИ, чрез мним фалит за загуба от 23 000 лева като само няколко години по-късно само един парцел в София на бул. „Г.М.Димитров“ е продаден за над 20 000 000 лева? ПИТАМЕ И ИСКАМЕ ОТГОВОРИ ОТ ПРОКУРАТУРАТА?!


Няма да спрем да Ви информираме за мародерствата на скандалните приватизатори на прехода  Николай Банев и Борис Бояджиев. Колкото и заплахи да получаваме, няма да спрем, защото народа има право да знае, а ние ще го информираме.

Коментари