Марин Ичев днес е адвокат и все на хората срещу които уж се бил борил, докато …


Скандалният Марин Ичев , който бе запомнен със създаването на частна полиция в Троян на принципа „ядеш и ревеш“ или ако не плащаш гориш, бе изхвърлен от системата преди години. Той се „пенсионира“ като младши разследващ полицай от Угърчин. Естествено с хиляди фалшиви болнични по време, на които Троян Прес го разкри, че е в София по Витошка в много добро здраве, докато имал например бъбречна криза и се прививал от болки! Това са схемичките на Марин Ичев. Евтини, селски номера от детска градина „Веселина“, които служат за забава на страничния наблюдател.

Днес обаче много пострадали от Марин Ичев , докато бил в Троян, са готови да говорят. Как е подхвърлял доказателства, които намирал по-късно, как нареждал поръчково определени лица и всичко това като Началник на полицията в Троян.

Образувано му бе наказателно дело за лошите практики, но да не забравяме, че най-добрият приятел на Марин Ичев бе Георги Иванов – бивш началник на ОДП-Ловеч, също изхвърлен от системата на МВР.

Защо никой не казва нищо лошо например за бившите началници на МВР-Троян като например за г-н Минко Акимов и за г-н Петър Яшев. За тях може да чуете само похвали за добре вършената от тях работа и за това, че Троян по тяхно време е бил с ред и дисциплина, без двоен стандарт. Така, че лошите практики идват с Марин Ичев и си отиват с него.

Марин Ичев винаги е бил от другата страна на закона. Това се доказва с това как употреби например сдружение „Троян 166“ за лични нужди, като с пари от там си направи апартамента в Ловеч, нещо повече , това сдружение бе източвано от Марин Ичев за лични негови харчове, но както казахме за това има образувано досъдебно производство срещу Марин Ичев в Плевен.

https://blitz.bg/kriminalni/skandalno-bivshiyat-shef-na-troyanskata-politsiya-ichev-ne-bil-izdignat-v-sofiya-a-izpraten-kato-mladshi-razsledvashch-politsay-v-lukovit_news581504.html

Коментари