Марина Войкова и Дони Василева ще бъдат част от журито на „Мис България“ – Троян, 2016


sponsori_missОстават седем дена до конкурса „Мис България“, Троян – 2016″, в който ще се състезават 11 момичета за престижната титла. Победителката ще има уникалната възможност да представи Троян на престижния конкурс „Мис България“, 2016, който ще се проведе тази есен.

Вече с пълна пара тече онлайн гласуването в сайта troyanpress.com. В него до момента се включиха близо 1000 потребители за по-малко от два дни. Зрителският вот ще се счита като един член от журито. Победителката в него ще спечели и голямата награда на сайта – пет дневна почивка в луксозен комплекс на Слънчев бряг.

„Мис България“, 2015, Марина Войкова, ще бъде председател на журито. Конкурсът ще се проведе на 22 април в ресторант „България“, а сред останалите членове на журито ще бъдат:

Цветомира и Десислава Христови – мандра „Сарая“

Дони Василева – „Мисис Баба“, 2015

Очаква се на бляскавото събитие да присъства и Наталия Гуркова – „Мис България“, 1998. Съставът на цялото жури ще бъде окончателно обявен непосредствено преди конкурса.

Гостите на събитието ще бъдат посрещнати на червен килим лично от Марина Войкова и собственикът на ресторант „България“.  Музикалната програма ще включва Теди Кацарова, Христо Младенов, ВС „Усмивка“ и DJ IVO. Водещ, както вече съобщихме, ще бъде Тамара Кривлева от балет „Нова“.

 

Коментари