Малка Мис и Мистър България – кастинг в Троян!


Кастингът в Троян ще бъде на 12.05.2016 от 16.00 до 18.00 часа в Riverside. Очакваме най-смелите, красиви и талантливи деца на Троян!
Конкурсът „Малка Мис и Мистър България“ се провежда от 2003 г. Лицензиант и организатор е Модна агенция ИНТЕРСАУНД. През цялата година се организират регионални издания в над 20 града и се определят най-красивите момичета и момчета от 4 до 12 години (за категорията Малка Мис и Мистър) и от 14 до 18 години (за категорията Мис и Мистър Тийн), които участват на Националния финал през септември в Созопол на сцената на Аполония.
През 2012 година стартира Арт фестивала „New Stars“ в партньорство с са БГ МЮЗИК КЪМПАНИ и Българска национална телевизия и ментори – доказани творци на изкуството като Кристина Димитрова, Анн Джи и др. Фестивалът обединява всички сценични изкуства и дава поле на изява на децата представят своите разнородни таланти.
След години прекъсване агенция Интерсаунд се завръща с покана към талантливите и красиви деца на Троян да се включат в конкурса и да станат част от един невероятен спектакъл!
Троянските деца ще представят родния си град в изданието на областния конкурс в Ловеч, като ще се борят за титлата „Малка Мис и Малък Мистър Троян 2016“!
Участниците в регионалния конкурс ще получат възможност за:
• Включване в Каталога за деца-модели на Интерсаунд за участие в модни ревюта, рекламни фотосесии на фирми и списания;
• Възможност за професионална фотосесия в студио;
• Включване в каталога на Кастинг агенция за участие в реклами, филми, музикални клипове и др.;
• Победителите и подгласниците ще получат право за участие в Националния финал Малка Мис и Малък мистър, Мис и Мистър тийн България 2016;
• Най-добрите таланти ще получат правото на участие в националния финал „New Stars“ 2016.
Националните финали се излъчват по Национална телевизия;
• Снимките на участниците в Регионалните конкурси ще бъдат публикувани във фейсбук страницата на националния конкурс, която е: https://www.facebook.com/Little-Miss-and-Little-Mister-Bulgaria-142695339184070/

На 26.05. от 18.30 ч. На откритата сцена в кв. Вароша, Ловеч в Арт фестивала „New Stars“ децата ще изявят своите таланти.

На 27.05. от 18.30 ч. На сцената на Ловешката средновековна крепост ще се проведе регионалния финал Малка Мис и Малък Мистър, Мис и Мистър Тийн 2016.

Troyan_poster

Входът и за двете събития е свободен.

Коментари