Малката Крисия завърши с „отличен“


Най-малката от тазгодишните носителки на приза “Достойните българи” порасна с една година и с един клас.
Крисия Тодорова вече е на 11 години и успешно премина в пети клас. Казва, че любим й е часът по математика, но е отличничка по всички предмети и завършва четвърти клас в ОУ “Васил Левски” в Разград с пълно 6, пишат от „24 часа“.
Удостоверенията за завършено начално образование децата от IV “б” получават пред паметника на Свети Георги в града. Раздялата с класната Елка Иванова е тъжна за учениците, но си обещават да продължат да се виждат и да търсят съветите й.Децата, класната и училищният психолог Стела Ковачева изготвят проект “Всички пътища водят към дома”, чиято цел е да открият връстници, които със семействата си живеят в чужбина, но не забравят България.

На финала на националната олимпиада по гражданско образование проектът е представен от Митко и Крисия и е класиран на първо място във възрастовата група.

Той продължава и след победата на олимпиадата. За 24 май децата подготвиха видеочеститка за своите приятели, в която основна е ролята на Крисия с изпълнение на “Моя страна, моя България”.

Коментари