Любо Жечев – Моралист? Едва ли!


“Подкрепям и адмирирам всеки буден гражданин, но бившо жиголо /ако има шанс изобщо да си бивш в тази професия/ и забъркан в схеми с биткойни и събиране на пари, да си подопечен на милионер, а в същото време да просиш пари от хората за спонсорство за подраста и да четеш морал? – това е парадоксално, безумно и гнусно!” коментира познат на Жечев, който разбира се пожела анонимност.

“Някой обърнал ли е внимание, че подкастът му цели да накланя мнението на аудиторията чрез селектирано съдържание и представяне на определена гледна точка, подплатена с негови неприсъщи за един независим журналист думи?”, продължава същият източник.

А уж твърди, че е независим журналист. Дали?

Да даваш оценки и коментари без да бъдеш компетентен в дадена област – това може би се нарича Гледна точка. Но, когато го правиш пред широка аудитория, и то с комерсиална цел – това се нарича Манипулация!

В подцаста могат да се видят часове продукция в подкрепа на Кирил Петков, както и на Ивелин Михайлов – “Царя”, както той сам се определя.

Човек, за когото може много да се каже, но е достатъчно само да споменем – част от секта, издига себе си в божество, работниците му в „Историческия парк“ трябвало да се обръщат към него като към феномен и величие, за каквото се е провъзгласил и дори сече монети със своя лик, рисуват се картини, репродукции на известни исторически събития – но пак с лика на Ивелин Михайлов …

Защо не излъчва с часове нещо в смисъла на похвала, или на неговия език да го кажем, видеа в стила “Евала на тия хора”. Не, той целенасочено бълва агресия и омраза през подкаста си.

И като стана дума за Историческия парк … Любо Жечев защо призовава зрителите си да станат инвеститори в създаването на рекламния филм за този парк? Пак прозира някаква схема! Иначе влогърът е точен, а?

И още свидетелства за него от близки хора:

„Той си е жиголо. Виждал съм го с много дебели жени, а и с лелки на по 40-50 години. Те го гледат и му плащат всичко, а на него не му пука. Даже ги води и като ходим да пием“, разказва негов съотборник, след като Жечев излиза от предаването “Къртицата”.

Е, сега се замислете, можем ли на 100% да вярваме на човек, практикуващ най-древната професия? На човек, който се продава за пари, колко би тежала “честната” му дума?

Коментари