ЛЪСНА ГРОЗНАТА ИСТИНАТА! КОЙ ФАЛИРА ЕЛМА ТРОЯН!? Това е скандалният приватизатор Борис Бояджиев свързван със схеми за симулативни фалити, грабежи на народа и лоши практики на нелоялна конкуренция

Борис Бояджиев обявил във фалит Елма Троян, за да открадне бизнеса с моторите, но нещо не му се получи!? Сега скандалният Бояджиев е в истерия, защото не му мина номера! Това е човекът, който искаше да унищожи традициите в Троян.


Елпром Харманли е един от над 33-те Елпроми в България. Какво е особеното в Елпром  Харманли обаче.  В Харманли винаги са имали проблем с производството на мотори, това е причината да плагиатстват  от Елма, а това винаги е било така и винаги е било проблем. Елпром Харманли е най-малкият Елпром от системата на Елпром България, за сметка на Троянския, който е най-големия в страната и източна Европа. Това е била и причината селяндурът Борис Бояджиев да иска да фалира Елма в Троян.

Скандалният приватизатор Борис Бояджиев обра народа с приватизационен фонд „Свети Никола“, задигна милиарди, а всички ние и децата ни ще ги плащаме! Скандално е!

Елпром Харманли не е купен от Борис Бояджиев, а беше откраднат от акционерите на приватизационния фонд „Св. Никола“, като бе обявен фиктивен фалит, за да се срине цената на акциите и да бъде изкупен за стотинки от Бояджиев и сестра му /Индустриален Център Искър/.

Това убягва от погледа на прокуратурата, но не за дълго. За тези престъпления давността не се погасява, защото е престъпление срещу държавата.

Какво се случи обаче? Хиляди измамени акционери „подариха“ активи за милиарди на  Борис Бояджиеви, хората останаха с голи обещания, а селския бек от Балканец стана милиардер!

Мутренските подходи на селяндура Бояджиев са типични за 90-те години, времето през което той става милиардер на гърба на народа и за сметка на народа!

Защо КЗК пропусна да се самосезира, че ЕЛМА – АД бе обявена в несъстоятелност от фирма свързана със скандалния грабител на народа и скандален приватизатор, селския бек Борис Бояджиев.

На 08.12. 2011 г. под вх.№7514 в 13:15 ч. в Окръжен съд – Ловеч постъпва молба от фирма „Елком“ ООД- Милано с искане да бъде обявена фирмата „Елма“ АД в несъстоятелност. На 19.05.2017г. „Елком“ ООД продава на „Глобекс“ – ЕООД  с представител Борис Бояджиев вземането си от 30 000 лв. срещу 1 000 лв. Точно тогава лъсна грозната истина и това е повода да си зададем въпросите какъв е сценария на схемаджията на приватизатор Бояджиев и кой стой зад фалита на „Елма“ и това не е ли повод да се сезира КЗК, има ли престъпление и защо още не са повдигнати обвинения на грабителя на народа Борис Бояджиев!?

Повече по темата прочетете тук! 

Коментари