ЛЪСНАХА СХЕМИТЕ НА ЦАРЯ НА СИМУЛАТИВНИТЕ ФАЛИТИ И ГРАБЕЖИ – скандалният приватизатор, мутра и пишман бизнесмен Борис Бояджиев от село Балканец – собственик на Балканска Звезда – Троян, виновен за фалита на Елма-АД и как … сбъднал мечтата си да съсипе ЕЛМА-АД … лъсна грозната истина … погнусени ли сте … още нищо не сте видели … ДО КОГА ?!

Както TroyanPress писа /.../ Борис Бояджиев има една мечта, да унищожи Елма-АД и това е доказано с фактите днес


Изплуваха доказателства за схема на Борис Бояджиев и неговия адвокат Радан Кънев, свързана с фалита на Елма Троян. Това са схемите на Костов. Умишлени фалити, симулативни ликвидации и мутренски хватки от 90-те години.

В основата на фалита на Елма изплува името на Борис Бояджиев, до  скоро скрит в сянката на анонимността, сега се осветява със смразяващи факти. Той е свързван с натрупване на началния си капитал по един съмнителен и неособено прозрачен за обществеността начин характерен за  90-те години, както е известно той е бил на около 30 години, когато  става собственик на приватизационен фонд „Свети Никола“, който придобива огромна част от българските предприятия срещу голи обещания. За Борис Бояджиев се говори, че постига целите си по един или друг начин и широко развява като знаме имената на бивши генерали от ДС , с които заплашва дръзналите да го погледнат в очите или да му възразят. Никой не смее да му отказва на прищявките, защото зад гърба му стоели мутри и реформатори. За Бояджиев се говори, че е политически помияр, преминал през членство в различни партии като водещото е интереса и ползите, които може да извлече, нищо друго. Това е стила на Бояджиев и Банев.

Борис Бояджиев нашумя покрай митинга пред съдебната палата, когато редом с до скоро никому известния треторазреден  адвокат Радан Кънев скандираха оставка за Главния Прокурор на България, борейки се за реформа под знамето на Иван Костов.

Фактите такива каквито са:

На 08.12. 2011 г. под вх.№7514 в 13:15 ч. в Окръжен съд – Ловеч постъпва молба от фирма Елком ООД- Милано с искане да бъде обявена фирмата Елма АД в несъстоятелност.

През 2012 г. Елма е обявена в несъстоятелност.

До 2012 г. в Балканска Звезда – Троян не са произвеждани ел. мотори и точно покрай  този фалит на Елма, над 40 души, работници и служители на Елма – АД започват работа при схемаджията Борис Бояджиев и започват да правят моторите на Елма в Балканска Звезда – Троян. Теодор Енев е човекът, който прави Балканска Звезда производител на ел.мотори.

През месец май 2017 г. ЕЛКОМ – ООД продава с договор за цесия на ГЛОБЕКС представлявано от Борис Бояджиев, вземането си от Елма-АД за 1 000 лв., което е за сумата от 38 000 лева.

Борис Бояджиев е сценаристът на молбата за несъстоятелност подадена от Елком срещу Елма-АД  и това е безспорен факт, който за обективния наблюдател се извежда от документите тук. Нещо, което убягваше до този момент, на фона на цялата жлъч от мъченика Борис Бояджиев, който бил съсипан от директора си Теодор Енев.

Борис Бояджиев е човекът свързван и с ликвидацията на приватизационния фонд „Свети Никола“ сега Индустриална Холдингова Компания, който премина през симулативен фалит .

Заради такива като Борис Бояджиев и Николай Банев България е съсипана, младите хора няма къде да работя и бягат в чужбина. Те окрадоха България, взеха без пари предприятията –приватизираха ги, фалираха ги, сега ние и децата ни ще плащаме за тяхното благополучие! До кога ?!

 

Коментари