Лъснаха измамите на лъжеца Борис Бояджиев (малкият Банев), Сезон 1, Част 2


Видяхме, че Борис Бояджиев не е от Троян, а от Асеновград. Това се доказа от дипломата му от която е видно, че е роден през 1963 г. в Асеновград и от свидетелството му за съдимост от което се потвърждава същото. Бащата на Борис Бояджиев е от Шумен, а майка му от Агатово, Севлиевско. Лъжата е разобличена.
Видяхме, че Борис Бояджиев е завършел „Икономика и планиране на аграрно-промишленото производство“ или за краткост Икономист по АПП.
Това е бил повода до 1997г., да наричат Борис Бояджиев ТЕКЕЗЕСАР или СЕЛСКИ БЕК.

Как бе създаден фонда за грабежи и измами на българския народ наречен НАЦИОНАЛЕН ПРИВАТИЗАЦИОНЕН ФОНД „СВЕТИ НИКОЛА“, днес наричан фонд за масово кърваво клане на народната икономика и обир на века.

Решение за учредяване на фонда:

 

Сега ще се спрем на факта, че Борис Бояджиев криминален масов приватизатор, измамил хиляди да си дадат боновите книжки по линия на масовата приватизация, тема, от която панически бяга, но защо?!
Много интересен факт, от Троян с Удостоверение от 07. 09. 1997 г. се удостоверява, че Диана Антонова Митевска (вж. т. 22 от списъка) и Минко Петков Митевски (вж. т. 30 от списъка) са акционери с по 4 600 акции в Национален приватизационен фонд „Свети Никола“ като и двамата са с един и същ адрес ул. „Христо Ботев“ № 254, вх.Б, гр. Троян. На този адрес са живели и децата им Петко Митевски и Теменужка (Митевска) Бояджиева. Последната, както се досещате е съпругата на скандалния приватизатор Борис Бояджиев. Така Троянската следа в масовите грабежи на народа е поставена.

 

Борис Бояджиев тогава, през септември 1997г., е едва с 7900 акции, запомнете този факт, защото ще стигнем и до това как той става собственик на ключовия пакет акции и после през симулативен фалит открадва всичко за себе си и за семейството си, а всички клети вложители с бонови книжки, пасти да ядат! Мария Антоанета го е казала, когато гладният народ е пред вратите на Версай и искат просто хляб, а тя им отговаря, като няма хляб, яжте пасти! Съдбата и е ясна.


Коментари