ЛЪСНАХА ИЗМАМИТЕ НА ЛЪЖЕЦА БОРИС БОЯДЖИЕВ (МАЛКИЯT БАНЕВ), СЕЗОН 2, ЧАСТ 1


На снимката Тодор Бояджиев, Борис Бояджиев и Радан Кънев (човекът на Иван Костов)
На снимката Тодор Бояджиев, Борис Бояджиев и Радан Кънев (човекът на Иван Костов)

Измамникът – бедняк от Асеновград известен като Малкия Банев, също масов приватизатор от Хасковско Борис Бояджиев станал милиардер с парите на троянци , заграбил активи за милиарди по линия на масовата приватизация през 1997г., като обрал хората и техните книжки днес се прави на бизнесмен. През 2011г. умишлено фалирал фонда за масова приватизация „Св.Никола“ като боновите книжки на работниците и служителите на Елма-АД се оказали в негови свързани фирми и лица, защото Борис Бояджиев днес е собственик на активи за милиарди без да е дал пукнат лев за тях, нещо повече без знанието и съгласието на работниците и служителите на Елма били прехвърлени боновете(акциите) им, за да се озоват при Бояджиев и той днес да е собственик на Химатех, Елпром Харманли, Балканска Звезда, Индустриален Център Искър, Индустриален Център Тракия и куп други предприятия, които иначе трябваше да са на троянци. Борис Бояджиев е обрал работниците и служителите на ЕЛМА-АД, гр.Троян, защото днес активите на фонда за грабежи „Свети Никола“ са при него самия, а защо се прави на жертва?! Виждаме как всички измамници са жертви, Николай Банев, Борис Бояджиев и т.н. и като ревнат, рев, рев, но иначе харчат нашите пари.
Днес питаме кога държавата ще си потърси милиардите откраднати от Борис Бояджиев и Николай Банев?! Не народа, а те взеха икономиката на държавата. Днес заради тях България е на това положение, няма работа за нас, а младите ходят немили и недраги по чужбина да берат ягоди?! До кога мутрите от 90-те години на миналия век Борис Бояджиев и Николай Банев ще страхуват България?!

Държавата предприе политика да даде възможност всички собственици на бонови книжки да осребрят интереса си, но Борис Бояджиев вече го е направил вместо тях, той вече е осребрил интереса на хората от Елма!? Но как?! Работници и служители от Елма-АД били прехвърлили боновите си книжки в неизвестна посока установява разследване на полицията, но се оказало, че посоката днес е ясна! Посоката води към измамникът Борис Бояджиев, който обра троянци, като им задигна боновите книжки, а това е така защото всички приватизирани предприятия днес, след умишления фалит на фонда за масова приватизация Св.Никола са при Бояджиев, а ликвидатор на фонда е друг шмекер, днес адвокат станал известен покрай скандалите с държавния резерв, това е скандалния Георги Богданов, който се хвали на ляво и дясно със заграбеното от фонда за масова приватизация „Св.Никола“. Това е умишлен банкрут и Наказателния Кодекс определя това деяние за престъпление, а защо Борис Бояджиев и аверите му като напр. ликвидатора, още са на свобода?! А народа е гладен, без пари, защото Борис Бояджиев или Малкия Банев както го наричат , ни измами, всички нас. Кой пази Борис Бояджиев? Иван Костов, Радан Кънев, Дай България, Реформаторския блок?!

Това ,което направи Борис Бояджиев се нарича умишлен банкрут ! Защо държавата не си потърси милиардите откраднати от мутрата Борис Бояджиев, който заплашва с връзките си и страхува всички българи?! До кога ще живеем в страх от мутрите на прехода?!

Коментари